Diğer DORADO V3 Corvus/V5 Poseidon Bilgi Paylaşımı..!

makile giderken titreşim yok ama ışıklarda kalkarken yada yavaş giderken titreşim oluyor biraz.gerçi 500 bakımında kontrol ettiricem.

bu motor çok satıldı mı acaba biliyormusun?
ileride kolay satılır mı acaba ? ya da servis bulma olayı kolay olur mu ?
otomatik olması kız arkadaşımında kolayca sürebileceğini düşündüğüm için beni cezbediyor, kullanımı kolay mı?
ben ancak 2.elini alabileceğim bu motorun :)

fantom76' Alıntı:
koyulacivert hayırlıolsun .bendede aynı makine var .bir sorun olursa görüşelim

teşekkürler... tamam görüşelim :cat: şimdilik bir sorun yok çok şükür saat gibi işliyo :queen:
ben kozyatağındayım...:wiinkk:

polo34' Alıntı:
bu motor çok satıldı mı acaba biliyormusun?
ileride kolay satılır mı acaba ? ya da servis bulma olayı kolay olur mu ?
otomatik olması kız arkadaşımında kolayca sürebileceğini düşündüğüm için beni cezbediyor, kullanımı kolay mı?
ben ancak 2.elini alabileceğim bu motorun :)

valla ne kadar satılıdı bilemicem ama ben yollarda görüyorum( yanlız değiliz yani) :cherry: kullanımıda acayip kolay, özellikle virajlarda iyi, bence arka süspansiyonu biraz sert... oda ayarlanır. tavsiye ederim:cat: hhe unutmadan servislerinde motorun çeşitli aksesuarlarını da bulabilirsin ( rüzgarlık, deri parçalar vs...)

Son düzenleme:
bende v5 im için uygun fiyatlı rüzgarlık arıyorum.hangi bayide varsa beni bilgilendirin gidip bakayım.birde benim makinenin titreşimi biraz yüksek ve süspansiyonları biraz sertti ,dün 500 bakımında hallettim.

fantom76' Alıntı:
bende v5 im için uygun fiyatlı rüzgarlık arıyorum.hangi bayide varsa beni bilgilendirin gidip bakayım.birde benim makinenin titreşimi biraz yüksek ve süspansiyonları biraz sertti ,dün 500 bakımında hallettim.

hayırlı olsun abicim 500 ü devirmişsin!!! Nice 500 lere :cat: :wiinkk:
yakında sahil yolunda açılacak servis çok iyi olacakmış benim ki de 500 e ulaşınca oraya götüreceğim.adreside net bilmiyorum öğrenir yazarım :wiinkk:

dorado servis ( nereye götürüyorsunuz?)

arkadaşlar merhaba

2006 model dorado V5 poseidon sahibiyim.
motorum daha çok yeni.
yeni 500 km oldu ve yağ değişimi için servise gitmem gerekiyor.
aldığım yer şu anda tadilat nedeni ile kapalı.
dorado kullanıcısı arkadaşlar, motorlarını bakım için nereye götürüyorsunuz, söyler misiniz?
şimdiden teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yalgin' Alıntı:
arkadaşlar merhaba

2006 model dorado V5 poseidon sahibiyim.
motorum daha çok yeni.
yeni 500 km oldu ve yağ değişimi için servise gitmem gerekiyor.
aldığım yer şu anda tadilat nedeni ile kapalı.
dorado kullanıcısı arkadaşlar, motorlarını bakım için nereye götürüyorsunuz, söyler misiniz?
şimdiden teşekkürler.
bu konuda 007 nick li arkadasımız oldukca bilgilidir.. özelden mesajla ulasabilirsin..:wiinkk:
S&S

v3 modelini kullanan arkadaslar bu makinanin yolda devamli rahat gidebildigi max hiz nedir ? ve yakit sarfiyati ne durumda ?

frontier,
ben v5 sahibiyim. v3 ve v5 aynı motorlara sahip olduğu için, performans ve yakıtları çok farketmiyecektir diye düşünüyorum.
düz yolda sıkıntısız 130km/h yaptım, yaklaşık olarak da 15 km kadar Bahçeşehir otobanında aralıksız gittim. fakat rüzgar rahatsız ediyor, sanırım cam taktırmak gerekecek.
17 litre benzin deposu var. 50 ytl civarı depo doluyor ve seni 400 km civarı götürüyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
V3 doradaya bındım ama cok rahatsız bı motor goruntusu guzel ama

yalgin' Alıntı:
frontier,
ben v5 sahibiyim. v3 ve v5 aynı motorlara sahip olduğu için, performans ve yakıtları çok farketmiyecektir diye düşünüyorum.
düz yolda sıkıntısız 130km/h yaptım, yaklaşık olarak da 15 km kadar Bahçeşehir otobanında aralıksız gittim. fakat rüzgar rahatsız ediyor, sanırım cam taktırmak gerekecek.
17 litre benzin deposu var. 50 ytl civarı depo doluyor ve seni 400 km civarı götürüyor.

tesekkür ederim :cat:

Selamlar Herkeze Ben Izmirden Ben Mart Ayindan Beri Dorado Carvus U Kullaniyorum Su Ana Kadar Hicbir Sorunla Karsilasmadim Ve Motorumdan Cok Memnunum Ben 5 Kusure Aldim Ama Suanda Zam Geldi Saniyorum.simdiye Kadar Hicbir Sorunla Karsilasmadim Umarimda Karsilasmam Ve Dahasi Bir Delilik Yapip Bu Motorla Iğdira Gidicem Kesin Kafaya Koydum Sonun Da ölüm Olsada Bu Yolculugu Yapicam Ve Orda Bir Sure Kalip Van Uzerinden Hatay Alanya Antalya Oyle Sahil Kiyisini Gezerek Izmire Gelicem Allah Kismet Ederse.bence Bu Motoru Gorun Saygilar Herkeze

anlaşılan birtek benim motor sorun çıkardı herkez memnun.servis olarak ben selotonun servisine götürüyorum ilgili fakat yavaşlar daha iyisi varsa bilgilendirirseniz sevinirim.130 u gören arkadaşada helal olsun benim makineyle daha 100 ü geçemedim.

arkadaslar selamlar..bende 2 aydır v3 var suan 850 kmde ancak cok kullanabmıyorum.dizimde yırtık cıktıgı iicin Dr yasakladı..bende satmaya karar verdim.Nedeni ise 2mt boy oldugu icin cok ufak kalıo altımda motor..genel görüş böle..neden aldın ozman die sorabilirsiniz..aklımda maxi scooter vardı ancak bunu gördüm ve mntıklı bi secim oldugunu düşündüm..özellikleri hosuma gitti su sogutma falan..ben 850 km de sorun yasamadım..neyse satıorm arkadaslar hayrlı olsun yeni alan arkadaslara..eminim pişman olmıcaklardır..:p

007

Alacak olanlara tavsiye ederim... Benim Corvus V3 6.000 km ye geldi hiçbir sorun yok...

Tahmin ediyorum bu motoru İstanbul da ilk alan benim... Hatta burda forum açmıştım ama Moderatör arkadaşlar 2 ayrı konsepteki motorları karıştırmış olacaklarki topic birleştirildi...Biri sport scooter(V3) diğeri cruiser(V5) tarzıdır...

Sorularınızı cevaplarım arkadaşlar...

Hoşça Rüzgarlanın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar