bide asil olayi unuttum bu motorda neden amrtisör yok ya warsada neden hissetmiyoz ayar mayar yemiyo sanki kayanın utundesin ole gidiyon her cukurun sanki içine dusuyon ve cıkcam diye cebelleşiyon cehennem gazabının demo versiyonu için alcam diyosan dorado kesinlşikle senin motorun şimdiden hayırlı olsun hatta benide ekle dorado kullanıcısı olcak arkadas beraber geceleri birbirimize sorunlarımızı anlatalımberaber dert yanalım bugunde bu oldu dunde su olmustu diye ya msjı bitiremiyom allahını seven gitsin bi su poradonun sinyallerini mıncıklasın ya azcık dokunsan sallanıyo ya hepsinde öle ben böle kıytırık sinyal gormedim bin liralık scutırlarda bilem tas gibi bizim poradoda yok abi sallanıyo korkuyom bi gun saatte 20km hızla bi yere carpcam gidon elimde kalcak tekerleri artık bisikletime takarım motoruda sıgdırabilirsem tras makineme gerci bendeki siletin makina ondaki motor daha kalitelidir kötü bi fikir
allahından bul emi porado ilkimsin ama sende kızlar gibisin
![]()
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: bu alintinin haaricinde rewezak arkadasimizin anlatim tarzina okurken o kadar guldum ki.eline saglik. suzuki intruder 250 cc almayi planlayan motora cekimser asik olan ben kadikoyde esimle beraber bir suzuki bayi oldugunu soyleyen firmadan girdik.dukkanda bi iki suzui scooter vardi ama benim aradigim cruiserlardan eser yokdu.dukkan dorado doluydu.vitesli motor kullanmadigim icin doradoyu oyle bi anlattilar ki seytana uyup alip cikayim dedim.allahtan estetik kaygisi benden daha gelismis esim cruiser sevgisi daha cok oldugundan sanirim beni engelledi. bugunde aklima yeniden takildi ama forumlardan okudugm kadari ile kesinlikle uzak durulmasi gereken bi motor.kaldi ki sahibinden com/da gercektende bayiligi birakanlar 1000 tl daha ucuzaz sifir satiyorlar.
vencedor adli arkadasimada bence kendine gaz verme dikkatli surus iyi bir bakim diye bu isten anlayan usta tamirciler vidalari SIkarken hamur gibi diyolarsa neyine bakacan ki....
iki ayi bulan arastirma seruvenimde maceraya atilmadan saglamciyim diyosan japon mali.cunku daha endiseleri giderecek bi cin yada taiwan mali yok.ben saglamciyim ne zaman ki bi cin markasi honda yamaha gibi yoruma bile acik olmayacak kadar iyi olur o zaman cin alirim...