dün posedion olan bir arkadaşla tanışdım ve uzunca bir sohbetten sonra biraz şaşkın birazda ilginç duygularla yanından ayrıldım.. arkadaşın ikinci posedion imiş ve şu anda kullandığını yeni almış 2010 model öncekini ikinci el almış 2006 modelmiş her neyse konuşduk posedionu üç günde sattım dedi ve piyasasında sattım dedi posedionlarla corvuslar piyasa açısından bir değil dedi posedion peynir ekmek gibi gidiyor elde kalmıyor dedi şaşırdım açıkcası corvusları bak ikinci elde 1500 tl lere kadar bullursun ama posedioncu bir iki sıkışmış dışında 2500 den aşağı satmaz oda 2006 modelleri yenileri 4 binden aşağı vermez dedi...
bunların corvusdan farkı varmı dedim yok aynı motor ama bunlar sorunsuzdur dedi önceki motorumuda 2 sene sürdüm sıkıntı yapmadı buda umarım yapmaz dedi.. corvuslar çok sıkıntılı makinalar dedi önce ondan alıcakdım ama forumları okudum bir kaç kişiye danışdıkdan sonra vaz geçdim dedi.. corvusun sıkıntısıda tamamen kasasından yürüyenindendir dedi onlarında motoru sağlamdır ama kasaları çok kötü dedi..
şöyle bakdımda hakkatten motoruda çok güzel duruyordu scooter motoru koydukları için komple motor kısmı arkaya kadar kapalı granajla oda motora çok tok bam başka ağır bir hava veriyor.. en nihayetinde şunu diyebilirimki illa dorado alıcak takıntısı olanlar posedionlara bir baksınlar derim..hiç olmassa kasası belli chopper pek çok chopper aksesuar ve ekipmanı uydurursunuz bir şekil ve bir segmente dahil olur motorunuz chopperım var dersiniz en kötüsü otomatik vites

corvus alsanız onuda diyemessiniz onu dahil edebiliceğiniz bir segmentte yok.. benim nacizane fikrim..
ama her halikarda ben ikisinide almayın derim gidin güzel bir japon imkanınız varsa alın sıfır fiyatı üstünden konuşuyorum çünkü sıfırı 5-6 bin tl civarında hayla..