merhaba arkadaşlar siteye az önce üye oldum öle sayfalarca okudum ve dedimöki bende bir msj yazmalıyım herkez dorado morado demiş bendede var ama asıl sorun nedir artı nedir eksi nedir bırakın onun motoru cin tayvanı neyse ben konuya girem artık
arkadaşlar ilk motor olarak abim gibi yamaha dragstarın 650cclik motorula başlamak yerine bu sıkutumcu raisimsi cruzırımsı şile başlıyım dedim 250cc cokda yormaz beni dedim demez olaydım

nedenmi?
1.adamlar üçkağatcı kardeşim benim ibre 110dayken abimin dragstar 100u vurmuyo siz bana diyin 140 yapıyoı 150 yapıyo gecceniz onu doradomu poradomu nedir onların ibremi dorudur yamaha dragstrtarınmı bende dorado var ama cevabım yamaha siz dersenizki porado saygı duyarım.
2.denge yaw siz hiç ruzgarlı bir gece deniz kenarında poradoonuzla 100u gectinizmi sahilde ben gectim ve 2metrelik 100kiloluk cussem o motorun usunde olmasına ramen ruzgar beni öle bi savuruyoduki 5. saniyede en iyisi ben yavaşlim yoksam gece gece havalamncaz millette maltepe sahilinde ufo gorduk diyip bosuna heycan yapcak gerek yok

alet tamamen dengesiz hatta dengesiz oıtesi bakma sen arka teker 150 130luk motorlar bilem daha dengeli.
3.su motoru satan adamlar bile diyoki 200bine kadar 60ı gecmme bu nedir ya ne 60ı gecmesi cunku 177lik motor 18beygir ustunde sen bide arkandaki de olursa ıkın ıkın gidiyo yetmemis beygir plastigini azcık daha inceltselermis daha hafif olabilirmis
4.su de hani bana teknik destek varmıdır bana destek paranla rezalet anadolu yakasında bi yere gidiyom servis olarak aletide ordan aldım zaten adamlar dorado gelmeden once sucuymuslar işin bombası hala sucular diger servisleride gordum en iyisi sucu ahmet abi cıktı

siz anlayın servis agını artık
yani aldin motoru servis yok satcam desen alıcı yok en iyisi ver 3 5 bisiler hödö mödö marka olsun japan olsun derim ben hem oraya buraya giderken sinyalkin dusmez egzosusndan sesler cıkmaz icini acip bilyelerle karisnmmazsin karbiratorunden sesler cıkmaz benden cikiyoda motorun on tarafda hersey sallanıyo yok carpısan oto hesabı sağa sola carpsam gam yemicem carpmadan saalllanıyo gevseyen vidaları sıkmaya içim elvermiyo dokunsam dokulcekler cunku biliyom ok şekil var gidiyoda iyi aslında manevra super ama napem ben 60ı gectimi deliren aleti napim ben teknik servissiz aldıktan sonra satarken yarıparasını gerialamadıgın aleti walla ahhh abim ahhh kawasaki alak dediginde yok abi 750lik racele baslamam demistim demez olaydim simcik onuda alamiyok yaza kadar motor yok kizlarda rengine sekline hasta olmasa cikarcam maltepe meydanina bni akil hastahanesine atana akadar doktor amcalar kırcam motoru 420kmdeyim ve delirdimmmmm....... abimin dragstarını bundan cok kullanıyom onda daha cok km yaptım be

haa son bisi helede bu 2. el doradolar var ya onlarin hepsi cop ewe gdene kadar dokuluyo 2 arkadas aldi ordan biliyom bari alcaksan o alar eyyy dorado alcak arkadasim en azinda her hafta 1 parcada sorun yasarsin
bide asil olayi unuttum bu motorda neden amrtisör yok ya warsada neden hissetmiyoz ayar mayar yemiyo sanki kayanın utundesin ole gidiyon her cukurun sanki içine dusuyon ve cıkcam diye cebelleşiyon cehennem gazabının demo versiyonu için alcam diyosan dorado kesinlşikle senin motorun şimdiden hayırlı olsun hatta benide ekle dorado kullanıcısı olcak arkadas beraber geceleri birbirimize sorunlarımızı anlatalım

beraber dert yanalım bugunde bu oldu dunde su olmustu diye ya msjı bitiremiyom allahını seven gitsin bi su poradonun sinyallerini mıncıklasın ya azcık dokunsan sallanıyo ya hepsinde öle ben böle kıytırık sinyal gormedim bin liralık scutırlarda bilem tas gibi bizim poradoda yok abi sallanıyo korkuyom bi gun saatte 20km hızla bi yere carpcam gidon elimde kalcak tekerleri artık bisikletime takarım motoruda sıgdırabilirsem tras makineme gerci bendeki siletin makina ondaki motor daha kalitelidir kötü bi fikir

allahından bul emi porado ilkimsin ama sende kızlar gibisin