- Konu Yazar
HAYALBUYSA' Alıntı:Forumda bazıları bize kızmış olabilir. Tekerlerine çomak sokmuş olabiliriz.Millete uyduruk masallar anlatıp , kolpa bi motoru göklere çıkarmalarına engel olduğumuz için...
Zaten adamların sitesine ilk girdiğiniz zaman dikkat çeken bir yazı vardı. İtalyan çizgileri iel tanışın diye...
İlk görünce hadi be, dedim kendi kendime.Hiç italyan çizgisi görmemiş olsak tamam. Bu olsa olsa çin çang çizgisi.
Bir iki sene piyasada kalıp parayı vurup toz olmak için buralarda oldukları açıkça belli zaten...
Ancak milleti kandırmak için yanlış bir yert seçtiler.Motorsiklet .net forumlarındaki insanlarıda kolayça KAZIKLAYACAKLARI nı zannettiler.
Ancak aldıkları tokat onları kendine getirir herhalde...:farao:
Walla haklısın gittim bugün asya motor aldım hiç değilse ne olduğu belli.
bize ispatlarız diyipte tınısını öne sürerlerse bu iş olmaz öyle beni pek sallamıyan firmayı ( mail cevabı alamadım ) müşteri olarak ben hiç sallamam.
Esas kanıt benim için suzuki onaylı resmi belge olur suzuki derki evet motor bizim ozaman okey, motorun üzerinde ufak suzuki yazmasıda yetmez belki bi üst kapağı suzukidir altı doradodur ne biliyim.
Bende ilk üretim uno 70s vardı motor üst kapağında lancia yazıyordu ama geri kalan aksam fiat ttı ( hoş aynı firmalar ama ) bu misalle unolarda lancia motor var hakkını doğurmaz bize ( ama laf aramızda alet çılgın gidiyordu 1 sene sonra arkadaşım aynı unodan 1 yüksek model aldı valla benimki gibi yürümüyordu zaten benimkini kullanınca oda şaşırdı )