yukselmotor' Alıntı:
HAYALBUYSA VE İNANMAYAN DİĞER ARKADAŞLARA TAVSİYEM ŞUDUR.GİDİN MOTORUN SATAN BAYİYE VE GÖRÜN...SONRA İNANANLARA ÖZÜR DİLEYİN.EĞER İSTERSENİZ BURDAN SİZE AÇIK ADRESTE VEREBİLİRM MOTORU GÖRÜCENİZ YERİN.AMA NE KADAR MOTORDAN ANLADIĞINIZDA ŞÜPHELİ ORAYA GİDİPTE YOK DEĞİLDE DİYEBİLİRSİNİZ.BEN KANITLARIM DEDİM KENDİME GÜVENİYORUM VE ADRES VERİRİM DEDİM İSTEYEN ADRESİ ALIR VE GİDER BAKARR!!!
***ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE ultrAslan***
Bak şimdi arkadaşım , biz hönk diye ortaya atlayıp " yaa bu doradonun motoru burgman a benziyor, sesi bile ayni gibi." diye bir laf mı ettik....
Sen çıktın dedin ki " Dorado burgman motoru kullanıyor."
Bizde sana dedik ki " Lafının arkasında dur ispatla "
Şİmdi çıkmış diyorsun ki "adres vereyim gidin bakın. "
Biz niye gidip bakalım ki. Anladığım kadarı ile sen bu motorlardan satıyorsun veya satan biri ile temastasın. Alırsın bir tane fotoğraf makinası , bu hormonlu çinlinin fotolarını çekersin. Foto dedikse hormonlu adelelerini , o sitede yazılan İTALYAN ÇİZGİLERİNİN resmini istemiyoruz. Biz motorun resmini varsa eğer serviste açılmış demonte resimlerini istiyoruz. İtalyan çizgisi istesek gider aprilla nın sitesine bakarız.
Bizde bakarız burada resimlerine. ayrıca net ten burgman motorunun resimlerinide bulur karşılaştırırız burada tüm forum olarak....
Öyle isteyen gider bakar gerisine karışmam deyip işin içinden sıyrılmak yok....
Bende sana o zaman derim ki ;
Suzuki japonyadaki fabrikasında hayabusaların montajında kaynak yerine 404 yapıtırıcı kullanyor. İnanmıyorsanız gidin bakın....
Mutlaka bu forumda motorsiklet satışı yapan veya aracılık eden insanlar olacaktır.Ancak benim şahsi görüşüm sattıkları malın arkasında dursunlar.Buna engüzel örnek;
Expert nickli arkadaştır. Jinlun ile ilgli her türlü bilgiyi vermekte çıkan sorunlar ile yakinen ilgillenmektedir...
En kısa zamanda senden bu resimleri bekliyoruz.
Eğer ki tezlerimiz yanlış veya hatalıysa biz özür dilemeyi biliriz merak etme:rendeer: