- Konu Yazar
arkadaşlar çok acil fikirlerinize ihtiyacım var zat150yi verip corvus almayı düşünüyorum ne dersiniz fiyat 5,700 yarın kesin kararı vermem gerekiyo imdaaatttt 
Akira' Alıntı:
Neden burası fikirlerin açıkca söylenebildiği demokratik bir plartform değilmi yoksa..?ledo' Alıntı:Öhhö öhhö. Sevgili arkadaşlarım !
İçimizden bazıları bu motorları beğenip almış olabilirler ( benim bildiğim var )
"Bu da benim fikrim" düşüncesi ile, onların zevklerine saygısızlık yapmak istemeyiz herhalde değil mi ?
Eğer beğenmiyorsak, "beğenmedim, güzel değil, öbürünü satıp bunu alma ! vs. vs." fikirdir, olabilir. Ancak bunun daha ileri seviyesindeki bazı küçümseyici ifadeler doğru değil.
Rüzgarınoğlu' Alıntı:Neden burası fikirlerin açıkca söylenebildiği demokratik bir plartform değilmi yoksa..?
Çok komik bir alet.Dün bir tanesi ışıklarda yanımda durdu müzik çalışyor ilk önce sesin nereden geldiğini anlayamadım.Boğuk ve rahatsız edici o sesin yanında 88 doğan görünümlü şahinlerin zamanı aklıma geldi.onlarda o boğuk kulağa zarar anlaşılamayan bir müzikler açıp trafikte rahatsız edici şekilde dolaşırlardı.
Uzun lafın kısası bu alet olmaz olmaz çünkü komik olmasının yanında görüntüsüde pazarlarda satılan ucuz oyuncak motosikletlere benziyor.
Akira' Alıntı:::ranntignKonuyu Motokavgaya taşıyorum
(baktım ledo hocam bayaadır konuya cevap yazıyor.... Hala yazıyor:cyclopsan ...Yazmaya devam ediyor:silent:....Allahalaah::sas::....:santa: )
Tabiki bir kişinin beğendiğini başka biri beğenmeyebilir.Zaten düzen bunun üzerine kurulu.Ancak ben yazdıklarımda küçümser bir şey olduğunu sanmıyorum.Sadece olaya biraz mizah çerçevesinde bakıyorum.Ok.ledo' Alıntı:Tabii ki öyle. Kuralları da ben koymuyorum zaten. Ben de yukarıda belirtilen çerçevede kendi fikrimi yazıyorum.
Ancak, lütfen bir de şöyle düşün ! Senin beğendiğin ve kendine layık gördüğün herhangi bir eşyaya (motor dahil) aynı ortamda bulunduğun birisi aşağıda ki ifadeleri kullanırsa ne tür tepkin olur?
"Sorun değil" diyorsan, lütfen benim yazdıklarımı da dikkate alma ! Ne de olsa, demokratik bir ortamda yazılmış kendi fikirlerim ve herhangi bir küçük düşürücü veya hakaret içeren unsur barındırmıyor içinde....:rendeer:
Teşekkür ederim levent abi sizde benim değer verdiğim klas kişiliklerden birisiniz.ledo' Alıntı:Tabii ki öyle. Kuralları da ben koymuyorum zaten. Ben de yukarıda belirtilen çerçevede kendi fikrimi yazıyorum.
Ancak, lütfen bir de şöyle düşün ! Senin beğendiğin ve kendine layık gördüğün herhangi bir eşyaya (motor dahil) aynı ortamda bulunduğun birisi aşağıda ki ifadeleri kullanırsa ne tür tepkin olur?
"Sorun değil" diyorsan, lütfen benim yazdıklarımı da dikkate alma ! Ne de olsa, demokratik bir ortamda yazılmış kendi fikirlerim ve herhangi bir küçük düşürücü veya hakaret içeren unsur barındırmıyor içinde....:rendeer:
Bunu sonradan gördüm. :cherry:
Arada bir ihtiyaç molası verdiğimden uzun sürdü....
Ayrıca ben "site içinden" kimse ile kavga etmem ve etmedim, Sevgili Akira :bounce:
Nerde kaldı ki Rüzgarınoğlu sevdiğim, beyefendi ve kıymetli bir kardeşimdir.