dorado corvus (v3) alınır mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5700 ytl çin motoruna vermek o parayı çöpe atmaktır çin motoruna 3000 ytl den fazla para bağlanmaz

lespaul_84' Alıntı:
vaayyy, worider topic yapmışız:p

neyse, canım o motor fena değil ama çok para ya. o para ona verilmez bence. o kadar verceksin madem gibip bi cbr 125 falan alsana. sen seviodun o motoru..ya da ne bilim cbf 250 falan al?
cbr güzel fikiiiirrrrr:rendeer:

geçende mutluhana gidip sormuştum, cbr125 in anahtar teslim fiyatını 5000 ytl dediler.
belki başka bayide daha uygun bulunur..

Pazar günü piknikte bir arkadaşta görmüştüm.Tam konvoy yola çıkarken soru soracaktım olmadı.Bide o fikirlerini yazsa güzel olurdu.

Karara: Konu görüşülmüş ve topic sahibi vazgeçmiştir. Brawo Doğru seçim..:)

bende daha önce fikrimi iletmiştim o motora o para çok
ama senin gönlünden kopan neyse onu al motor gönül işi
bak ben halen düşünmekteyim :queen:

bu topicten zühtü pşanın kulaklırını çınlatmayı vazife bilirim paşam aklıma soktun corvusu allak bullak oldum işte :):):) neyse son karar vazgeçilmiştir corvustan alanlar güle güle kullansın:)güzel yorumlar için herkese tşk
haluk abi sende bi karar ver artık ama yaaaa aydın abi rodajı tamamlayacak sen alana kadar:queen:

Ben motordan pek anlamıyorum ama pıknıkte gormustum. Maalesef goruntusunden bır kalıte ızlenımı alamadım.. Bır de satarken alıcısı olacak mı onu dusunmekte fayda var derım ben..

Bır de benım araba alırken de soyle bır dusuncem vardır.Bır model cıkınca kendısını ıspatlamasını beklemek gerek uc bes sene. Sonra macera yasanmıs oluyor. Dokuluyor vsvs..
Selamlar

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Bu başlık amacına ulaşmıştır.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: danger0 **************

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar