Dominosta işe başladım

Motosiklet sürerken para almanın deneyimini yaşamak ve yaşı boş geçirmemek için motokurye olarak işe başladım malûmunuz winter is coming.

Bir iki tavsiyesi olan varsa açığım bugün ilk iş günümü tamamladım Honda skuter kullanıyorum frenleme (sol ile yavaşlayıp sağ ile duruyorum kombine frenlemeye çalışıyorum) ve dönüş konusunda ufak püfler varsa alırım (kontrayla dönüyorum yatırmıyorum) uzun zamandır motosiklete bindiğimden mi boy uzun olduğundan mı (184) belim ve omzuma biraz yük bindi normal mi?

kendini kasıyorsun oturma pozisyonun yanlış vs 1 yıldır bende pizza pizzadayım yere düşmediğim sürece belim ağrımadı :D boyum benimde 182 civarı dönüşlerde aman diyim spacyi yatırma en az 10 sefer düşmüşümdür yatırdım diye tekerlekleri ne kadar iyi olursa olsun çok küçük hemen altından kayıyor insanın kendisine de birşey olmuyor meredin olan sana oluyor. Arkada ki kasa sizin ki nasıl bilmiyorum ama bizimkilerde çok ağır ön fren sıktığında direk kitliyor bu yüzden kullanmıyorum genelde arka harici

Yerler yaşken özellikle fazla hız yapma ve viraja sert girme o makinalarla..Affetmiyor..

İyi ettin , bildiklerim skuter denen " bebek nüniyesi " tekerli mereti kullanmak hakikaten beceri istiyor , bilhassa fren meselesi.

Ev işleri bahce ve başımdaki ihtiyar valide olmasa , dakika durmam bi uzunyol moto kuryeliğe girerdim ( tabii varsa) , asker iken geceleri yataktan kalkıp küfürler savurup sinir krizi geçiren biri var idi , şuan o'nun durumunu anlaya biliyorum , iş/meşgale/hoby/tedbili mekanda gerçekten ferahlık var...

Iste malesef kuryeci arkadaslar olarak cok bodozlama kullaniyorsunuz.duzgun bir kullanimda hatta dogru yatirma acisiyla dusmen cok zor.
On frenin zaten kitlenmemesi lazim basisina gore. Anlatriklarindan cok skintili bir surucu oldugunu ciksrdim bence iyi bir egitim al tabi sen bilirsin.
kendini kasıyorsun oturma pozisyonun yanlış vs 1 yıldır bende pizza pizzadayım yere düşmediğim sürece belim ağrımadı :D boyum benimde 182 civarı dönüşlerde aman diyim spacyi yatırma en az 10 sefer düşmüşümdür yatırdım diye tekerlekleri ne kadar iyi olursa olsun çok küçük hemen altından kayıyor insanın kendisine de birşey olmuyor meredin olan sana oluyor. Arkada ki kasa sizin ki nasıl bilmiyorum ama bizimkilerde çok ağır ön fren sıktığında direk kitliyor bu yüzden kullanmıyorum genelde arka harici

scooter la viraj almak için terse yatabilirsin. sola gdöneceksen g.tü sola kendini sağa atacaksın. tabi çok yüksek hızlarda da değil :D

DKN

zamanla alisilirda Pizalarin tadina bakabiliyomusun :d

Skuter ilk defa kullanıyorum, doğru oturuş pozisyonunu deneme yanılma yoluyla bulacağım artık, hiç fren kitlemedim genelde tek frene yüklenmiyorum ikisinden biraz biraz. Sana da kolay gelsin yorucu iş

Yerler yaşken özellikle fazla hız yapma ve viraja sert girme o makinalarla..Affetmiyor..

Hem hız yapmıyorum, hem elde ıslakta yatırmıyorum suya dik giriyorum canımı tehlikeye atmam

İyi ettin , bildiklerim skuter denen " bebek nüniyesi " tekerli mereti kullanmak hakikaten beceri istiyor , bilhassa fren meselesi.

Ev işleri bahce ve başımdaki ihtiyar valide olmasa , dakika durmam bi uzunyol moto kuryeliğe girerdim ( tabii varsa) , asker iken geceleri yataktan kalkıp küfürler savurup sinir krizi geçiren biri var idi , şuan o'nun durumunu anlaya biliyorum , iş/meşgale/hoby/tedbili mekanda gerçekten ferahlık var...

Tedbiri elden birakmamaya gayret sarf ediyorum, yolda iki teker üstünde kafanda engel yokken gökyüzünün altında yol katetmek gibisi yok... Kafayı dağıtmazsak, psikolojiyi dağıtıyoruz meşgale şart

scooter la viraj almak için terse yatabilirsin. sola gdöneceksen g.tü sola kendini sağa atacaksın. tabi çok yüksek hızlarda da değil :D

Kontra ile dönüyorum sürekli, buna alışmanın sakıncası olur mu?

zamanla alisilirda Pizalarin tadina bakabiliyomusun :d

İlk gün hoşgeldin pizzası yaptı bizim şube çoğu şubede oluyor anladığım kadarı ile fakat ben fastfood tüketmiyorum o yüzden bakmışım, bakmamışım farketmez ama pizza tek parça olduğu için ellenmeden paketleniyor herşey gram gram pakette eksik çıkmıyor

Hayırlı olsun Emre. Bu sıcaklar da işin zor.

Neyse artık yolda görürsem hunharca kornaya asılırım :queen:

Sana verebileceğim en güzel tavsiye Kfc ve McDonald's da çalışman. Özellikle Kfc. Kuryeye deger veren tek şirkettir kendisi.

Iste malesef kuryeci arkadaslar olarak cok bodozlama kullaniyorsunuz.duzgun bir kullanimda hatta dogru yatirma acisiyla dusmen cok zor.
On frenin zaten kitlenmemesi lazim basisina gore. Anlatriklarindan cok skintili bir surucu oldugunu ciksrdim bence iyi bir egitim al tabi sen bilirsin.

Gelde benim kullandığım motoru benim yatırabildiğim kadar yatır ya da ön frene sıkıpta kitlemeden durdur sonra benim sürücülüğümü konuşalım. Ön kalkık gidiyor motorun neredeyse kasa boş ağırlı 22 kilo

DKN

vay emre vay.. motor motor diye tutturdu da aldi kirmizi spaciyi. gun icinde de yazamadim, Hayirli ugurlu olsun yeni işin. Siparisin bol olsun. Simdiden kolay gelsin..

Esentepe şubesiymiş bizim buraya bakan. Kısmet :) Kazancın bol olsun

Mersin İl Temsilcisi
hayırlı olsun kurye kardeş..
canın her şeyden değerli, unutma...

vay emre vay.. motor motor diye tutturdu da aldi kirmizi spaciyi. gun icinde de yazamadim, Hayirli ugurlu olsun yeni işin. Siparisin bol olsun. Simdiden kolay gelsin..

Şiparişin bol olması maaşına etki edeceğini sanmıyorum.

Firma kazanır.Çalışan da ücret sabittir.

Şiparişin az olsun kardeş :)Bakma sen ona

zaten yaptığın aynı şey olacak ama elinle değil vücudunla yapmış olacaksın.

Bugün dediğini yapmaya alıştım daha rahat kalmadan dönüp, çukurları atlatabiliyorum

Şiparişin bol olması maaşına etki edeceğini sanmıyorum.

Firma kazanır.Çalışan da ücret sabittir.

Şiparişin az olsun kardeş :)Bakma sen ona

Siparişin fazla olması sadece saygıdeğer müşterilerin yavaş sipariş almasına ve benim azar işitmeme sebep oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar