dominos piza ne yapmaya çalışıyor :)

Anladım bende beylikdüzündeyimde belki dedim aynı şubede çalışmış olabiliriz ondan sordum :)

beylikdüzünde sanayideki şubede miydin? eyüple mi çalıştın dostum. yoksa beykentte bozkurtla falan mı ? ben melih beyin eski ortağı sarp beyin personeliyim şu an. sen hangi tarihlerde dominosdaydın? hangi pozisyonda çalıştın? neden bıraktın :queen:

Ben beykoop daydım :) rafet bey fikri bey falan vardı :) geçen ay bıraktım ailevi sebeplerden dolayı :)

Ben beykoop daydım :) rafet bey fikri bey falan vardı :) geçen ay bıraktım ailevi sebeplerden dolayı :)

ha yeni daha yani. dostum biz büyük ihtimal tanışıyoruz seninle. hillpark ya da bahçeşehire uğradın mı hiç ürün almaya falan? rafet abinin yan binasında oturuyorum ben :)

Yok abi uğramadım. fazla çalışmadım ben zaten yaa :) 10 gün falan sürdü.. Tam işi öğrendim derken ailemin baskılarından dolayı çıkmak zorunda kaldım :(

onu bunu bilmem de dublex ince hamur arası peynirli mexicanoyu fena yapıyor

sen evdekileri ikna et alalım seni bahçeşehire. 8,5 saat çalışıyosun bölge de çok dar, sadece bahçeşehir içindesin hiç trafik yok. acil sürücü lazım yetiş. en azından tanıdık falan varsa sürücü yönlendir bana:queen:

:mrgreen: Sağol abi zaten üniversite falan başlıcak ondan dolayı hiç bi işe girmiyorum :) Ama a2 si olanlara söylüyorum böyle iş var diye tamam deyip geçiyorlar :)

bu yüzden dominostan hiç pizza yemiyorum.bedava olsada yemiyorum (arkadaşlarım ısmarladıklarında). ben 6 yıl kadar garsonluk yaptım.1 yıl kadar taşerona baglı fabrikada çalıştım.2 yıl kadarda kendi işyerimi işlettim. benim çalışanımı işyeri sahibi sanıyorlardı benide çalışan =) bu yüzden güzel paralar kazandım eleman seni severse iş yürür.. ben elemanı ''kertenkele'' yerine koyan firmaları bu şekilde protesto ediyorum, asla gitmiyorum BEDAVA dahi olsa.. misal dominos misal snoppy..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar