Yapıştır, al, acıma paraya ama insanlar cc arttırmanın olumsuz yönlerini sadece işletme gideri olarak görür. Bence cc yükseltmeye başladın mı maddi imkanlar ölçüsünde bu işin sonu yok hep daha kuvvetlisini almak istiyorsun. Sırasıyla çift silindir daha yüksek cc - daha da yüksek cc ama 4 silindir şeklinde hep daha kuvvetlisini merak ediyor insan. Velhasıl kelam al Domi'yi ve farklı bir başlangıç yap.
Güzel yorumlariniz icin teşekkür ederim. Bugün makinayi deneme imkanim oldu. Açıkçası beğendim. Enflasyon yüksek olduğu için bugün almazsam yarın hiç alamam düşüncesi mevcut. Bu yüzden sanırım alacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
Abi inan ki içimde yüksek cc hevesi yok. Sakin sürmeyi çok seviyorum. Sadece ihtiyaç olduğu zaman gaz açmak ve 150'ye kadar çıkmak kâfi benim için.
150 km hıza ulaşmak problem değil de o hıza 11000 devirde ulaşmak başka, 9000 devirde ulaşmak başka, 7000 devirde ulaşabilmek başka. Hevesin olmasa da sağlıklı ve güzel sürdükçe o heves oluşacaktır.
180 KG ağırlığı var. Falandı filandı 200 olur.
Aynı sebepten ötürü İnazuma almaktan vazgeçmiştim.
Sürekli şehir içi kullanım olacaksa zor olabilir.
+36 BİN LERA DAHA VARSA BAJAJ DONUMOR 400 DAHA UYGUN GİBİ
https://ic.maxabout.us//misc/infographics/bike-infographics//Bajaj-Dominar-250-vs-Dominar-400.jpg
Ben birkaç kere kullanma imkanı buldum güzel motor imkan varsa alınabilir.