Zarrab'ın kıymetini bilemediniz. Adam cari açık kapatıyordu. İnşaat holdingleri cari açık yaratıyor.
Adam amariga'da at çiftliği açmış. Her zaman derim, at önemli. Evet at.
Zarrab'ın kıymetini bilemediniz. Adam cari açık kapatıyordu. İnşaat holdingleri cari açık yaratıyor.
Dolar 12.50
Euro 14.07
...
hayır devletimiz olaya el attı ve 0.02 düşürdü ! bizi bölemeyeceklerrrrrrrr
1 ABD Doları eşittir
12,48 Türk Lirası
hayır devletimiz olaya el attı ve 0.02 düşürdü ! bizi bölemeyeceklerrrrrrrr
1 ABD Doları eşittir
12,48 Türk Lirası
13.15 i gördü soluksuz gidiyor,bu hafta 15i görcek gibi.
Yaş 48 ve bir daha yurt dışına çıkamayacağım muhtemelen. Motorla Yunan a gidemeden bizim için kapılar kapandı resmen...
Bi arkadas vardi; "surekli siyaset, ekonomi konusuyosunuz, motosikletten bahsetmiyorsunuz" diyen. Tum birikimini TL yapip yasasin burada 1 ay, bak ne oluyor birikimine.
ülkemize kesinlikle bu yakışır.
tek çare dolar kazanmak baktık bu ülkeden bir bok olmayacak dolar kazanma üzerine işlemler başlatmak lazım. ilk bir işimi tutturayım hedefimde temmuz, ağustos gibi ihracat düşüncesi var bakalım. baktık bu ülkede iki yüzlü insanların ülkemiz, hükümetimiz çok iyi lafını duymadığımız vakit olmayacak en iyisi biz de alamancılar gibi iki yüzlü olalım. baktık boka batıyoruz bari krizi fırsata çevirip dolar kazanıp krallar gibi yaşayalım bunun başka yolu yok. uzun vadede zaten planımdı ihracat bu şekilde bu yaz sistemi oturduktan sonra girişmeme vesile oldu bu dolar kuru.
edit: ha bu arada siyaset konuşmasını hiç sevmem de geçen biriyle konuşuyorum diyorum ne olacak bu ülkenin hali bok götürmeye başladı. 2 şey alıyorum 100 lira ödüyorum. her şey zamlandı. diyor mahvolduk öyle böyle aman aman sorsan sabaha kadar ağlayacak. gülerek dedim o zaman var mısın bir dahaki seçimde başka partiye oy vermeye.
-haaaa yok olmaz.
Bi arkadas vardi; "surekli siyaset, ekonomi konusuyosunuz, motosikletten bahsetmiyorsunuz" diyen. Tum birikimini TL yapip yasasin burada 1 ay, bak ne oluyor birikimine.