İnşallah Lgbt bireyler ve her ortamda halay çeken Kürt milliyetçileri protestolara katılmaz.
20 sene sonra bu yazdığını hatırla.
Ülkeye gelecek ikinci AKP'nin sorumlusu bu zihniyetiniz olacak ama o zaman da kabul etmeyeceksiniz.
Toplumun bu bakış açısı da yanlış. Toplum eylemi kimin yaptığına değil, ne için yapıldığına bakmalıdır. LBGT grupları, veya abartıyorum PKK lideri 2 kere 2 dört dese bizim toplum 5 der mevcut durumda.
Ticaret bir süredir zor dönüyordu ancak artık fiyat teklifleri saatlik. Döviz bazlı fiyat teklifleri için diyorum. Euro, dolar olarak fiyat veriyor oda en fazla akşama kadar geçerli.. Eskiden fiyat teklifi en kötü bir hafta geçerli olurdu.
Toplumun bu bakış açısı da yanlış. Toplum eylemi kimin yaptığına değil, ne için yapıldığına bakmalıdır. LBGT grupları, veya abartıyorum PKK lideri 2 kere 2 dört dese bizim toplum 5 der mevcut durumda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
Ben bilmem. İster dış güçler olsun, ister faiz lobisi olsun, ister dolar lobisi olsun, ister muhalefet olsun. Ekonomiyi kimin bozduğu beni bağlamaz. Gelirken dış güçlerle mücadele ederiz, ekonomiyi uçururuz dediler mi? Dediler. Başardılar mı? Başaramadılar. Bitti.
Olay şuna benzer. Evi haşereler basmış. İlaçlama firması diyor ki biz hallederiz. Sonra haşereleri temizlemeyi beceremiyor, üstüne daha da çoğalıyor. Sonra da firma çıkıp "Haşereler yüzünden böyle." diyor. O firmaya hak verir misiniz? Bir daha çağırır mısınız? Çağıranlar var işte.
Benim kişisel gözlemim, o bayrakları kapıp sokağa çıkan "sol" örgüt elemanlarının önemli kısmı kadrolu devlet memuru, olayları kışkırtmak ve devletin yumruğunu haklı çıkartmak için kullanılıyor. Sonra da hepsi ortadan kayboluyor, bir tanesi bile tutuklanmıyor.Bunun yaninda ulkedeki bazi radikal sol kesimler de genelde en kucuk eylemde bile kendilerine rol cikarmayi sever, reklami severler. Birak afisi, partiyi, dernegi git eylemini yap fikrini savun, niye particilik niye isimler? Isim gostermeyi seven radikal sol orgutler sebebiyle en kucuk eylemler bile tepki ceker hale getiriliyor, haliyle Tommygun'in cekindigi durum gerceklesiyor, eylemin suyu cikiyor.
1 ABD Doları eşittir
12,16 Türk Lirası
1 ABD Doları eşittir
13,14 Türk Lirası
Bot o bot.. Döviz botu![]()