Doğum günün kutlu olsun "shule"

Motosiklet tutkunu, işletme kraliçesi, Dumlupınar'ın göz bebeği, yeni CBR 600 RR pilotu sevgili Şule :rendeer:

Doğum günün kutlu olsun, motosiklet tutkun hiç azalmasın inşallah... Cafe'de çok yakında görüşmek üzere :mrgreen:

İyi ki doğdun... :rendeer:

VIA

Değerli arkadaşım, sevdiklerinle ve motosikletinle birlikte nice mutlu yıllara ve yollara :rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
nice yıllara kaptan... kazasız belasız kilometreler dilerim :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mutlu ve başarılı bir ömür dilerim.

Motosiklet tutkunu, işletme kraliçesi, Dumlupınar'ın göz bebeği, yeni CBR 600 RR pilotu sevgili Şule :rendeer:

Doğum günün kutlu olsun, motosiklet tutkun hiç azalmasın inşallah... Cafe'de çok yakında görüşmek üzere :mrgreen:

İyi ki doğdun... :rendeer:

oy oy oyyyy...mehmet çim başta olmak üzere tüm 2teker dostlarıma teşekkur ederim...:rendeer::rendeer:

oy oy oyyyy...mehmet çim başta olmak üzere tüm 2teker dostlarıma teşekkur ederim...:rendeer::rendeer:

Doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara.Afyondaki yeşil kawasaki sizin miydi?Eğer sizin ise izmirden aramıştım sizi motor için şubat gibi ama olmadı :(

Doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara.Afyondaki yeşil kawasaki sizin miydi?Eğer sizin ise izmirden aramıştım sizi motor için şubat gibi ama olmadı :(

kısmett...talıbı cok kızımın amaa...bende veremedım daha..sanırım ufaktan bır showroom kurcam bu gıdışle...:queen:

Ne demek ne demek saat gece yarısı 12'yi geçer geçmez başlığı kaptırmayayım diye açıverdim konuyu :p

Tekrar nice mutlu yıllara :rendeer:

Uploaded with ImageShack.us

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:57 ----------

Hala Ninja pastası koyuyorum, CBR 600RR değil dikkatini çekerim :p Ninja bir başka :mrgreen:

Eyiki doğdun arkadaş... Bir 25 martlıdan diğer 25 martlıya en iyi dileklerimle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar