Doğum Günü

Motosiklet net ailesine kırgınım 20 ocak da benim doğum günümdü bekledim ama yok iki gün boyunca baktım yine yok demekki unutulduk yapacak bişey yok demekki eskiler unutuluyor sağlık olsun.Türkcell kutluyor akbank kutluyor ama Mt ailesi unuttu :salut::salut::salut::salut:

:queen: :salut::salut::salut::salut: Şimdi benide aglattın neyse o zmn soyle yapak gecmıs doqum gunun kutlu olsun sana kucak dolusu cıcek gonderıom tut :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Motosiklet net ailesine kırgınım 20 ocak da benim doğum günümdü bekledim ama yok iki gün boyunca baktım yine yok demekki unutulduk yapacak bişey yok demekki eskiler unutuluyor sağlık olsun.Türkcell kutluyor akbank kutluyor ama Mt ailesi unuttu :salut::salut::salut::salut:

abi olur böle şeyler be...kafaya takma...yenge kutladımı sen onu söyle..gayrısı yalan...:cat:

hayırlı seneler olsun...sadece 20 Ocakta değil her gün mutlu ol......:p

Böyle deyince bende kendimi kötü hissettim ama abicim benim doğum günlerine bakmak gibi bi alışkanlığım yok.Başlık görünce dalıp kutluyorum:cherry:.Nice mutlu,sağlıklı senelere.:rendeer:

Bana da gelmiyooo o mail!!! :salut:

Doğum günün kutlu olsun abicim... Nice senelere!!!

olsun yeni yaşın kaçmadı yeni yaşında yine bizlerlesin....
nice sağlıklı mutlu yıllara...
yaşınla birlikte şansında artsın!

abi gece vakti kötülendirdin benide bak.:salut:
nice yıllara olsun,nikin gibi motorlu olsun:rendeer:
ok.mi abi öpüyorum

mete han abım dogru soylemıs yenge varsa yenge varsa bide cocuklar kutlasın yeter :) . dogum gunu tarıhını bılsek kutlamazmıyız be abi :)
geçmiş doum gunun kutlu olsunn :rendeer::rendeer:

Affına sığındık.. Hiç birimiz doğum günü olanlar kısmına bakmıyoruz.. Facebook geldi mertlik bozuldu, herkes ordan bakıpta başlık açıyo, kutluyo :pale:

Nice yıllar dilerim, doğum günün kutlu olsun.. Yeni yaşın sağlık mutluluk ve huzur getirsin sana..
Tüm dileklerinin yeni yaşında gerçekleşmesi umuduyla.. :rendeer:

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepinizi çoook seviyorum mete kankamı daha çooook seviyorum,kucak dolusu sevgiler farınız ve yolunuz açık olsun:rendeer:

Nice mutlu senelere hocam, özür dilerim kendi adıma ::xcrying:::xcrying:::xcrying:::xcrying:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar