Doğum Günü Cezası

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
KaWa-JaWa/HaWa-CıWa Teşekkür ederim kardeşim.Umarım hiçbirimizin başına bu tarz olaylar gelmez.Ben bundan dersimi fazlasıyla aldım ve şu an artçı bile almamaya özen gösteriyorum (malum ruhsatta 1 kişi yazıyor ve çok tüy polisler var).Sağlıcakla kal kerdeşim.:rendeer:

crazy_devil' Alıntı:
Ben sadece ama sadece bunu öğrenmek istiyorum : NEDEN YARGISIZ İNFAZ.

ne yagısız infazı??
gece 3.30'da içkili biri motosikletin üstünde sigara içiyor...
herşey ortada zaten, kendinizi polisin yerine koyun...

CenkKeskin' Alıntı:
En iyi polis ölü polistir. Bence

Not: Polis arkadaşlarım var akrabalarım var onlar ile de mesleğe girdikten sonra görüşmemi kesmişimdir.

niye? sen terörist misin?

Abi büyük geçmiş olsun alkollüyken kaza yapmadan oraya kadar gelmişsin ya.YA o adamlar motorunu almasadıda sen kaza yapıp aramızdan ayrılsaydın.Vardır her işte bi hayır.Takma kafanı düzelir

Sen geceleri hiç uyanık olmazmısın.Yada efkarlanmışsındır,kafanı dinlemeye ihtiyacın vardır,sessiz bi yerlere gidip kafa dinlemek istemezmisin_?Öyle bir anıma denk gelmiş olamazmı_?Sen bu meseleyi neden bu kadar kendine mesele ettin ben onu anlayamadım_?Neden mi polislerden nefret ediliyor_?İçlerinde şerefsizler olduğu ve görevi suistimal ettiği için.Hatırlatırım;bende bir polis torunuyum.Saygılar.

evet kafam bozulur yalnız kalmak isterim.. ama içip motora binerek hem kendi hayatımı hem de başkalarının hayatını tehlikeye atmam. (sen doğum gününde mi efkarlanıyorsun?:silent: )

bu arada ben, iki şerefsiz yüzünden tüm polisleri ölü görmek isteyen zihniyete öfkeliyim arkadaşım, kafayı ona taktım! senin meselende de daha hoşgörülü olabilirlerdi tabiki geçmiş olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
kendinizi polislerin yerine koyun arkadaşlar , gece gündüz demeden canlarını ortaya koyarak toplum huzuru için çalışıyorlar. her meslekte olduğu gibi içlerinde kötü olanları da var ama bu genelleme yapma hakkını vermez...
evimize 2 hafta önce hırsız girdi ... ben işten yeni geldiğimde hırsız evdeydi.. ben korkumdan içeri giremedim polisi aradım ve 5 dakika sonra geldiler ... 3 polis içeri girdi .. ama hırsız onlar gelmeden mutfak penceresinden kaçmıştı...
daha sonra şunu düşündüm.. ev benim mal benim ama ben can korkusundan içeri giremedim.. bu adamlarsa (polisler ) benim malım için içeri girdiler ... benim için canlarını tehlikeye attılar.. polislere laf yok ... helal olsun dürüst polislere :cat: :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
KaWa-JaWa/HaWa-CıWa' Alıntı:
kendinizi polislerin yerine koyun arkadaşlar , gece gündüz demeden canlarını ortaya koyarak toplum huzuru için çalışıyorlar. her meslekte olduğu gibi içlerinde kötü olanları da var ama bu genelleme yapma hakkını vermez...
evimize 2 hafta önce hırsız girdi ... ben işten yeni geldiğimde hırsız evdeydi.. ben korkumdan içeri giremedim polisi aradım ve 5 dakika sonra geldiler ... 3 polis içeri girdi .. ama hırsız onlar gelmeden mutfak penceresinden kaçmıştı...
daha sonra şunu düşündüm.. ev benim mal benim ama ben can korkusundan içeri giremedim.. bu adamlarsa (polisler ) benim malım için içeri girdiler ... benim için canlarını tehlikeye attılar.. polislere laf yok ... helal olsun dürüst polislere :cat: :rendeer: :rendeer:

haklısın aradaşım:cat: :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar