- Konu Yazar
Selam arkadasşar bu yazı sosyal yardımlaşma yazısıdır . ilgisizler okumadan cıkabilir.
İnstagrama BEŞİKTAŞLI KADINLAR ın kurdugu bir platform var https://www.instagram.com/carsi.kadin1903/
Bu platformda doğudaki eğitimcilerimizin SINIFIMIZDAKİ COCUKLAR KAR OLMASINA RAGMEN TERLİKLE OKULA GELİYOR - AYAKKABISI OLMADIGI İCİN ANNESİNİN AYAKKABISIYLA GELİYOR gibi yardım cagrılarına destek veriliyor.
KESİNLİKLE PAR TALEP EDİLMİYOR.
sadece istedikleri giysi - ayakkabı - defter kitap - kırtasiye malzemeleri
MOTOSİKLET.NET adresi üzerinden bu kampanyaya destek bulacagımı duşunerek konuyu açıyorum ADMİNLERDEN RİCA EDİYORUM
ÜST SIRADA KALABİLİRSE AHA ÇOK KİŞİYE ULAŞIR.
Sizlerden çok birsey istenmiyor gidip 100 TL ye 1 bot alacagınıza 30 TL ye 3 bot alıp yollayın ( fiyat genellemedir diretme değildir)
ESKİ AMA GİYİLEBİLECEK EŞYALARINIZ ( ÇOCUK BÜYÜK KÜCÜK FARKETMEZ )
KIRTASİYE MALZEMELERİ ( DEFTER , KİTAP , KALEM , BOYA )
( BOT , MONT, ELDİVEN , BERE , KASKOL )
ORADAKİ KARDEŞLERİMİZ YARDIMLARINIZI BEKLİYOR İLETİŞİM İCİN Çarşı Kadın İletişim Bilgilerimiz Beşiktaş Belediyesi Binası Aytar Caddesi Başlık Sokak No.1 Nispetiye Levent 34340 İST [email protected] 0541 455 72 61
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
İnstagrama BEŞİKTAŞLI KADINLAR ın kurdugu bir platform var https://www.instagram.com/carsi.kadin1903/
Bu platformda doğudaki eğitimcilerimizin SINIFIMIZDAKİ COCUKLAR KAR OLMASINA RAGMEN TERLİKLE OKULA GELİYOR - AYAKKABISI OLMADIGI İCİN ANNESİNİN AYAKKABISIYLA GELİYOR gibi yardım cagrılarına destek veriliyor.
KESİNLİKLE PAR TALEP EDİLMİYOR.
sadece istedikleri giysi - ayakkabı - defter kitap - kırtasiye malzemeleri
MOTOSİKLET.NET adresi üzerinden bu kampanyaya destek bulacagımı duşunerek konuyu açıyorum ADMİNLERDEN RİCA EDİYORUM
ÜST SIRADA KALABİLİRSE AHA ÇOK KİŞİYE ULAŞIR.
Sizlerden çok birsey istenmiyor gidip 100 TL ye 1 bot alacagınıza 30 TL ye 3 bot alıp yollayın ( fiyat genellemedir diretme değildir)
ESKİ AMA GİYİLEBİLECEK EŞYALARINIZ ( ÇOCUK BÜYÜK KÜCÜK FARKETMEZ )
KIRTASİYE MALZEMELERİ ( DEFTER , KİTAP , KALEM , BOYA )
( BOT , MONT, ELDİVEN , BERE , KASKOL )
ORADAKİ KARDEŞLERİMİZ YARDIMLARINIZI BEKLİYOR İLETİŞİM İCİN Çarşı Kadın İletişim Bilgilerimiz Beşiktaş Belediyesi Binası Aytar Caddesi Başlık Sokak No.1 Nispetiye Levent 34340 İST [email protected] 0541 455 72 61