Doğu turundaki arkadaşlardan haber alınamıyor ACİL

Aslında bir araya gelince ne kadar büyük bir güç olduğumuza, kamuoyu oluşturabileceğimize bir vesile oldu rahmetli arkadaşlarımız. Umarım ve dilerim birlikteliğimizi hiç bozmayız ve birlikten güç doğar sözünü arttırarak devam edebiliriz. Ben İstanbul'da olsaydım kesinlikle katılırdım. Tekrar Allah rahmet eylesin. Katılanların yüreklerine sağlık.
Bu arada forumlara eleştirimi yazmadan geçemeyeceğim. İki büyük forum var. Bu forum sahipleri veya yöneticileri toplumsal duyarlılık gerektiren ve bizi ilgilendiren konularda neden liderlik ve organizasyon becerilerini göstermezler. Konuyu gündemde tutmazlar.

kelimelerin yetersiz kaldığı bir olay. tek amaçları güzel bir gezi yapıp güzel insanlar tanımak olan kardeşlerimize kıydılar. böyle haberleri gördükçe doğudan ve doğu insanından soğuyorum. şimdi bu olayı tüm doğuya mal etme diyecekler olacaktır, fakat onlara türkiyede her yıl kaç suç işlendiğini ve bu suçları işleyen faillerin %90'ının kökeninin neresi olduğunu araştırmalarını öneririm. allah rahmet eylesin.
Bu üzücü olay daha çok sıcakken tepkileri anlamak zor değil. Fakat her yörede ahlaksız, hiç bir değere sahip olmayan insan olduğu gibi örnek gösterilecek insanlar da vardır. Top yekün suçlama yapmak doğru ve adaletli bir yaklaşım olmaz. Havaalanında karşılama haberini geç öğrendim. Yoksa mutlaka katılırdım. Polise önemli bir görev düşüyor. Suçlular bir an önce adalet önüne çıkarılmalıdır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hiçkimse böyle kötü ve amaçsız bir ölümü haketmez etmemeli.yapanlar ömürleri boyunca ıflah olmasınlar sürüm sürüm sürünsünler geride kalanların ahında boğulsunlar inşallah.yazık değilmi geride kalan eşler analar babalar daha da önemlisi çocuklar babalarına doyamadılar babaları onların yanında olamayacak onlar usul usul büyürken.çok üzgünüm çok

aramızda insan formuna bürünmüş ne kadar çok yaratık olduğunu bir kez daha görmüş olduk yazık allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin desemde lafta kalır insanın içine ateş düşmeye görsün

allah sabırlar varsın ailelerine ve büyük motosiklet camiamıza mekanları cennet olsun umarım yetkililer suçluları en kısa zamanda bulur ve cezalandırır elimizden gelen dualarımızı esirgemeyelim ve protestolara katılalım motosiklet tutkunu abilerimize kardeşlerimize sahip çıkalım

trafikte katlettikleri yetmedi şimdi de böyle katlediyorlar...her geçen gün ayrı kötü haber almaktan bıktım.Amacı kendi toprağını gezmek olan 2 masumun canına kıymak nedir?nerde karşılığı var bu kalleşliğin?Allah bunları yapanların er geç... neyse...
Başımız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin ve artık ateş sadece düştüğü yeri yakmasın!

Bu sabah basından okudum çok etkilendim.. ne istediniz be yazık değil mi ?? Hiçmi mi vicdan merhamet yok bunlarda ?? Çok üzücü bir olay yaşandı ve umarım bu son olur. Allah yakınlarına sabır versin.

Yönetime bir sitemde bulunmadan edemeyeceğim bu konuda:

Motosiklet camiasının büyük kısmını derinden etkileyen, "ciğerini yakan" böyle bir olaya ana sayfada yer verilmesi gerekmez miydi? Ana sayfada "ördekleri kurtaran" motorcunun haberi var ama sevgili Abdullah Abi ve Engin'den söz edilmemiş bile!

Türkiye'nin en büyük motosiklet platformu olmanıza rağmen kortej etkinliğine sahip çıkmadınız, en azından haberini duyursaydınız...

MT'ye yakıştıramadım. Bu da ayrı bir üzüntü kaynağı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Motosiklet camiasının büyük kısmını derinden etkileyen, "ciğerini yakan" böyle bir olaya ana sayfada yer verilmesi gerekmez miydi? Ana sayfada "ördekleri kurtaran" motorcunun haberi var ama sevgili Abdullah Abi ve Engin'den söz edilmemiş bile!

Türkiye'nin en büyük motosiklet platformu olmanıza rağmen kortej etkinliğine sahip çıkmadınız, en azından haberini duyursaydınız...

kapasite ve vizyon bu kadar ne yapsınlar :(

Bu yüzden bu durumlarda bu forumun yönetiminden öncülük etmesini beklemeyin.

Aynı şeyi ben de düşündüm, 2 gündür ses yok, işin acaibi internette motosiklet yazınca en başta bu site çıkıyor ama manşet olarak şöyle bir haber ana sayfada yok. Yönetimin siteyi yapanın haberi yok diyecem ama bunca üyesi moderatörü olan bir bünyede bu haber ilk önce duyulan haber olmalıdır sanırım. Yıllardır yazmıyorum ara sıra bi bakıyorum ve bazı şeylerin hiç değişmediğini görmek artık şaşırtmaz oldu bünyeyi.

Olaya gelince, ne söylenebilir ki, hunharca bir katliam adeta. Bu iki insan ne yapmış olabilir ki böyle ölmeyi hak edecek, bu nasıl bir psikopatlıktır, düşman askerine yapılmayacak bir şey neredeyse. Umarım yapanlar en kısa zamanda bulunur, ama açıkçası ben bu kadar psikopatça cinayet işleyenlerin hapiste yatmasına karşıyım, son yıllarda manyağın bini bi para, bazen idam cezasını geri isteyenlere insan hak veriyor. Böyle adamların yakalandıktan sonra en kısa zamanda iğne ile uyutulup yok edilmesi lazım, yaşasa neye yarar ki bu pislikler, hayata katkısı yok aksine katkısı olan insanları yok ediyorlar sadece. Böyle tipleri ve bu tip vakaları kesinlikle idamla yargılamalılar. Bir insanın hayatına hem de böyle psikopatça kıyan şeye insan da demeye dilim varmıyor, bunlar insan formunda psikopat, ruh hastası yaratıklar. Artık ben de bunu düşünür oldum açıkçası.
Olayın en kısa zamanda aydınlanmasını diliyorum ve bu canavarların cinayet sebebini meraktayım açıkçası.

Son düzenleme:
3 gün önce mt de gördüğüm konudaki resmi bu gün milliyet de görünce şoke oldum, ilk önce foruma girdim.içim parçalandı.
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin.

MT yönetimi hakkındaki eleştirilere katılıyorum.
Havalı silah forumlarınada üyeyim, vefat eden bir üye olduğunda forumlarda duyuru ve çeşitli faaliyetler yapılıyor.

Allah ailelerine sabır versin çok üzüldüm arkadaş memleket eskisi gibi değil artık takacaksın beline tabancanı öyle gideceksin tura ya 1.5 milyon adam var adı sanı belli olmayan daha türkçeyi bilmeyen ve herşeyi yapabilecek onlardan ziyade kendi insanımızında ne yapacağı belli değil bireysel silahlanma olmalı

Paraları telefonları varsa ziynet eşyaları için yapıldı bu katliam.Yoksa bu 2 güzel insanın ne alıp veremediği olacak orda birileriyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar