Yönetime bir sitemde bulunmadan edemeyeceğim bu konuda:
Motosiklet camiasının büyük kısmını derinden etkileyen, "ciğerini yakan" böyle bir olaya ana sayfada yer verilmesi gerekmez miydi? Ana sayfada "ördekleri kurtaran" motorcunun haberi var ama sevgili Abdullah Abi ve Engin'den söz edilmemiş bile!
Türkiye'nin en büyük motosiklet platformu olmanıza rağmen kortej etkinliğine sahip çıkmadınız, en azından haberini duyursaydınız...
MT'ye yakıştıramadım. Bu da ayrı bir üzüntü kaynağı.
Aynı şeyi ben de düşündüm, 2 gündür ses yok, işin acaibi internette motosiklet yazınca en başta bu site çıkıyor ama manşet olarak şöyle bir haber ana sayfada yok. Yönetimin siteyi yapanın haberi yok diyecem ama bunca üyesi moderatörü olan bir bünyede bu haber ilk önce duyulan haber olmalıdır sanırım. Yıllardır yazmıyorum ara sıra bi bakıyorum ve bazı şeylerin hiç değişmediğini görmek artık şaşırtmaz oldu bünyeyi.
Olaya gelince, ne söylenebilir ki, hunharca bir katliam adeta. Bu iki insan ne yapmış olabilir ki böyle ölmeyi hak edecek, bu nasıl bir psikopatlıktır, düşman askerine yapılmayacak bir şey neredeyse. Umarım yapanlar en kısa zamanda bulunur, ama açıkçası ben bu kadar psikopatça cinayet işleyenlerin hapiste yatmasına karşıyım, son yıllarda manyağın bini bi para, bazen idam cezasını geri isteyenlere insan hak veriyor. Böyle adamların yakalandıktan sonra en kısa zamanda iğne ile uyutulup yok edilmesi lazım, yaşasa neye yarar ki bu pislikler, hayata katkısı yok aksine katkısı olan insanları yok ediyorlar sadece. Böyle tipleri ve bu tip vakaları kesinlikle idamla yargılamalılar. Bir insanın hayatına hem de böyle psikopatça kıyan şeye insan da demeye dilim varmıyor, bunlar insan formunda psikopat, ruh hastası yaratıklar. Artık ben de bunu düşünür oldum açıkçası.
Olayın en kısa zamanda aydınlanmasını diliyorum ve bu canavarların cinayet sebebini meraktayım açıkçası.