Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doğu turundaki arkadaşlardan haber alınamıyor ACİL
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah bu iki güzel insana rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Tanıyan tanımayan herkesin yüreği yandı. Faillerin kısa sürede bulunarak cezalandırılmasını ve olayın aydınlatılmasını diliyorum, acılara merhem olmayacak olsa da hiç değilse canilerin yanına kâr kalmasın inşallah... İnsani duygulardan uzak kişilerce nedensizce katledildiklerine inanıyorum. Gelişmeleri izlemekten başka elimden bir şey gelmiyor maalesef.
ulan bu haberi okumuştum bugün ölüm haberini okudum vay anasını ya Allah rahmet eylesin hakikaten saatlerce boş boş baktım etrafa ulan nasıl insanlar var şu aq ülkesinde kanı bozuk o.çlar
ALLAh bu canileri kahretsin. bu ülkeye idam cezası gelmediği sürece. canice işlenen cinayetler, tecavüzler, her zaman olacaktır. suç büyük fakat cezası yok. adamı yakalayacaklar içeri atacaklar kral gibi ekmek elden su gölden yaşayacak böyle bi adalet olmamalı.
Ne yazıkki Öle Kardeşim.Ölmek , Öldürmek artık çok basit bir hale gelmiş vaziyette.Kimse beni yanlış anlamasın ama oradaki insanlar bu cavarlığı yapıcak insanlar deyillerdi.En azından ben ordayken öle idi.Fakat , dışardan binlerce suriyeli insanlar geldi ve , ne olduysa ondan sonra oralar karışmaya başladı.Ama , yaptıkları bu kalleşlige rağmen , güney doğu anadolu bölgesini Rotamdan asla düşüremez.Doğusuda , batısıda benim Vatanımdır.
Mal güvenliği yoktu zaten, çalıntı duyuruları satılık ilanlarını geçmiş,
Can güvenliği varla yok arasıydı, direksiyondakinin insafına kalmış,
Ne viraj ortasındaki mazot, ne bacağına saldıran çoban köpeğiymiş,
Tehlikenin büyüğü meğer vatanımın uzak bir köşesindeymiş.
Yakınlarına sabırlar diliyorum. Nur içinde yatsınlar.
arkadaşlarımızın cenazelerinin karşılanmasından galiba fotoğraf ailelerin acısını bir nebze olsada hafifletirse ne mutlu ,katılanlara teşekkürler tekrardan allah rahmet eylesin katiller inşallah bulunur
Katılanlardan Allah razı olsun, kendi adıma çok teşekkür ederim.
Basının da orda olması iyi olmuş, İnşallah yarın cenaze töreninde de çok kişi olur ve basında eşlik eder.
Az önce oradaydım onları yolcu ettikten sonra eve geldim gerçekten ailesinin haline üzülmemek elde değil.. O feryada taş olsa dayanmaz Allah bu cinayeti işleyenlerin cezasını inşallah verir...