Doğu turundaki arkadaşlardan haber alınamıyor ACİL

Super Moderator
Bi kaç gündür iyi bir haber gelir diye beklerken bu durumu öğrendim :(
Allah rahmet eylesin nasıl bir ülke olduk böyle emeği geçenleri Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
Hepimizin başı sağolsun

Kaç gündür merakla bekliyordum .Gece yatarken pc zor kapadım belki bir umut haber gelir diye.Allahım ne diyeyim adaletinden sual olunmaz ama bunları yaratmasaydın keşke dünya daha güzel bir yer olurdu .

Çok üzüldüm eşine cocuklarına yakınlarına başsağlığı diliyorum .Mekanları cennet olur inşaallah :(

www.milliyet.com.tr/gezide-kayboldular-metruk-evde-gundem-1916406/

mekani cennet olsun ikisininde.

http://www.sondakika.com/haber/haber-istanbul-dan-motosikletle-guneydogu-turuna-6297394/ arkadaşlar üzülerek paylaşıyorum

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT
Motorcu arkadaşların acı haberi beni çok üzdü. Bunu yapan cani veya canilerin şu mübarek günde Allah belalarını versin. Kardeşlerimizin mekanı cennet olsun.

Hayatını kaybeden abim ve kardeşim için haftasonu çıkacağım Muğla yolculuğumda koluma siyah bant takıcam ve gündüz sürüşümde motosikletimin uzun farları açık olacak. Ne yazık ki elimden gelen dua etmek ve bu eylemler. Mekanı cennet olsun ikisininde.

arkadaş bu memlekette motorla gezenlere karşı bi kin var konyada motorlu kadına tecavüz edip öldürdüler antalyada kaç turist öldürdüler en son bu ne oluyor lan size nedir motorlulara karşı kininiz

Devlet topcase ile uğraşacağına bunlara çözüm bulsun. Allah rahmet eylesin.

Bir Arkadaşımın paylaşımı ;
Ayrıca şu an bir arkadaşım cenazede Onun yazısı;

Acimizin büyüklüğünü tarif edecek bi kelime, bi cümle bulamıyorum. Ne soylesem ne konussam acının tarifini veremem ama Engin Öksüz ailesinin feryatlari, yürekleri paramparça eden aglayisina sular seller gibi akan göz yaşlarina sebep olanlari ve bizleri bu duruma sokan kişi veya kisilerin ''Allahi dini imanı mezhebi yok'' vahşice işledikleri bu darp ve cinayet yanlarına kesinlikle kar kalmayacak. Allah bin türlü belalarini versin, kazdiklari cukurlar mezarlari olsun, ictikleri kendi kanlari olsun... Tüm dostlarin başı sagolsun acimiz büyük...

Sabır diliyorum aileye ve herkeze. Motorumun anahtarının alındığı, silahin depoma dayandığı bölge. Halfeti ilçesi yakın noktalarda bireciğe yönlendiriyor herkes Ali usta diye biri var gidip görmelisin, bireciği gezmelisin deniyor. Öyle biri yok ! Tamamen Saptırma
Birecik ve güney fıratı takip eden suriye ' ye en yakın bölge. Belliki burası sıkıntılı , güneydoğuyu kötülemek değil amacım ancak motorlarınızda Atatürk imzası ve Türk bayrağı sticker ları taşıyorsanız % 50 öldürülme riski taşıyorsunuz demektir.
Hepimizin tarifsiz acılar yaşadığı bu olayda sizin amacınız ne? bu olayla aklın sıra bişeyler kanıtlamaya çalışıyorsun..senin yaptığına açıkçası iki arkadaşımızın ölümünü kullanmak denir...ayıptır, günahtır, o bölge insanlarının günahını alma...varsa bir derdin başka mecralarda hallet derdini, burası yeri değil...

##Helin126 Ömründe Kaç kere Güneydoğuya gittin?

Ben Karslıyım Ve 1998 Senesınden beri Arabamla karsa gidemiyorum Nedenini bi düşün bakalım?Alpbodrum Arkadaşımız gayet net güzel bir dille yazmış polimik yaratma gerçekler ortada Uzatmaya gerek yok....

##Helin126 Ömründe Kaç kere Güneydoğuya gittin?

Ben Karslıyım Ve 1998 Senesınden beri Arabamla karsa gidemiyorum Nedenini bi düşün bakalım?Alpbodrum Arkadaşımız gayet net güzel bir dille yazmış polimik yaratma gerçekler ortada Uzatmaya gerek yok....

ben urfa da 2 sene kaldım. iyisi de var kötüsü de var ve kötü azınlıktadır. kurunun yanında yaşta yanar mantığı. arbayla karsa gidemiyorsan oradaki araçların orada nasıl varlar. gereksiz polemikler Türkiye'nin her yeri candır.

her iki kişide haklı burada kürt türk siyaseti yapmayalım. Allah mekanlarını cennet eylesin demekten başka yapılacak bir şey yok.

Arkadaşlar biliyoruz ki herkes bütün bölgelerin insanlarını seviyor ve sayıyor. Burada söylenmek istenen şeylerin o bölge insanına karşı bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Özellikle Halfeti bölgesi insanları için çok olumlu şeyler duyuyoruz. Bu vatan topraklarının her metrekaresinde yaşanlar bizim kardeşlerimiz. Çürük adam her yerde var. Lütfen bu konuda daha hassas olalım.

Moderatör
Allah rahmet eylesin. Ailesine ve yakınlarına sabırlar versin.
Önemli olan katledenlerin dini ırkı milliyeti değil, en kısa zamanda yakalanıp adalete teslim edilmesidir.

Trafik kazası olunca isyan edip lanet olsun yine mi diyoruz, üzülüyoruz ağlıyoruz fakat bu çok başka.. bambaşka. isyan ediyorsun lanet okuyorsun. Allah kahretsin bunları ve buna sebep olanları diyorsun

Utanıyorum kendimden böyle insanların arasında nefes aldığım için. insan kadar vahşi bir yaratık olamaz. yazıklar olsun ülkemizde gezemez olduk. ahirette yatacak yerleri yok.

allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar