Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese çok teşekkür ederim...Yoğun bakımda gördüm babamı 1 saat kadar önce.hepinizin geçmiş olsun dediğinizi de söyledim...tek tek sayamadım kusura bakmayın.kendi bilgisayar başına geçecek kadar iyi olduğunda zaten okuyacaktır buraları.Bir ihtiyacımız yok...Çok teşekkür ederim...Ha eğer diyosanız hastane hesabını sıfırlarız eyvallah:mrgreen:
Sabah bir aksilik olmazsa odaya çıkacak.Hastanede ziyaret etmek isteyenler var biliyorum ama çok bitkin düştüğü için iyi bir fikir değil.Evde uzun süre yatacak nasılsa...ziyaret etmek isteyenler önümüzdeki hafta eve gelebilirler.suadiyede oturuyoruz.eğer illa hastaneden çıkmadan bişiler yapmak isteyen varsa kokusuz ve pahalı olmayan çiçeklerinizi bekliyorum babamın adına ::queen:
işin şakası hepinizin ince,kibar düşünceleri ve geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun Dogma, sen bu satırları okurken ben motorumun üstünde olacağım. Seni de en kısa zamanda kendini toparlayıp, selenin üstüne görmek isteriz
allahtan erken teşhisle büyük bi üzüntüden kurtulmuşuz aytek abime acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda aramıza döner tekrar büyük geçmiş olsun:rendeer:
allahtan erken teşhisle büyük bi üzüntüden kurtulmuşuz aytek abime acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda aramıza döner tekrar büyük geçmiş olsun:rendeer:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aytek kardeşime büyük geçmiş olsun..:rendeer: çok şükür anlaşılan oki herşey yolunda..:cat: en kısa sürede toplayacak ve aramıza eskisinden daha da sağlıklı dönecek..Tüm dualarımız onunla..:rendeer:
Çabuk iyileş Aytek hocaaaa seni yine bi gruba lider yapcam bak gezilere giderken...:wiinkk:
Bu arada evde ziyaret daha mantıklı..:cat: Şu an oldukça bitkindir.. :rendeer:
Ha bu arada ihtiyaç ve her türlü yardım için bişi dememe her halde gerek yok..özelden chaplin kardesime cep telefonumu yazıorum..24 saat açıktır..bilgine...:wiinkk:
S&S