DOGMA ameliyat oldu...

Cok uzuldum.. elımızden bır sey gelırse lutfen ozelden ulasın..Aytek abıye selamlar saygılar

Herkese çok teşekkür ederim...Yoğun bakımda gördüm babamı 1 saat kadar önce.hepinizin geçmiş olsun dediğinizi de söyledim...tek tek sayamadım kusura bakmayın.kendi bilgisayar başına geçecek kadar iyi olduğunda zaten okuyacaktır buraları.Bir ihtiyacımız yok...Çok teşekkür ederim...Ha eğer diyosanız hastane hesabını sıfırlarız eyvallah:mrgreen:
Sabah bir aksilik olmazsa odaya çıkacak.Hastanede ziyaret etmek isteyenler var biliyorum ama çok bitkin düştüğü için iyi bir fikir değil.Evde uzun süre yatacak nasılsa...ziyaret etmek isteyenler önümüzdeki hafta eve gelebilirler.suadiyede oturuyoruz.eğer illa hastaneden çıkmadan bişiler yapmak isteyen varsa kokusuz ve pahalı olmayan çiçeklerinizi bekliyorum babamın adına ::queen:
işin şakası hepinizin ince,kibar düşünceleri ve geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim...

ebo

offf ya çok geçmiş olsun Aytek (dogma)abi umarım en kısa sürede ayağa kalkar tekra gezilere katılırsın bizimle...Seni seviyoruz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun Dogma, sen bu satırları okurken ben motorumun üstünde olacağım. Seni de en kısa zamanda kendini toparlayıp, selenin üstüne görmek isteriz

sabah bilgisayarı açınca gördüm..
büyük geçmiş olsun...
zamanında müdahale iyi olmuş çabuk toparlar harhalde...:)

Aytek abi geçmiş olsun seni tekrar aramızda görebilmek için sabırsızlanıyorum.

allah acil şifalar versin

tüm çete adına acil şifalar dilerim.aramıza kısa sürede dönmeniz dileğiyle..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun inşallah eski sağlığına kavuşur:rendeer:

çok geçmiş olsun, herhangi bişeye ihtiyaç duyarsanız lütfen bildirin, acil şifalar diliyorum allahdan, tekrar geçmiş olsun

Abimize büyük geçmiş olsun.

geçmiş olsun. herhangi bir ihtiyaçta yardım etmek isterim bende. Allah acil şifalar versin.:rendeer:

Super Moderator
allahtan erken teşhisle büyük bi üzüntüden kurtulmuşuz aytek abime acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda aramıza döner tekrar büyük geçmiş olsun:rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
En kısa sürede hastalığı atlatacağına canı gönülden inanıyorum .Motorcu öle uzun uzun hasta olmaz ...En kısa sürede gezilerde görüşmek üzere :rendeer:

alper_tim' Alıntı:
allahtan erken teşhisle büyük bi üzüntüden kurtulmuşuz aytek abime acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda aramıza döner tekrar büyük geçmiş olsun:rendeer:

aslında erken teşhiş denilemez.iç kanama yüzünden şiddetli sancılar çekmeseydi...düşünmek bile istemiyorum...

çok çok geçmiş olsun.
en kısa sürede eski formuna kavuşmasını dilerim.

her hangi bir konuda herhangi bir yardıma ihtiyacınız olursa haber verin lütfen..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Aytek kardeşime büyük geçmiş olsun..:rendeer: çok şükür anlaşılan oki herşey yolunda..:cat: en kısa sürede toplayacak ve aramıza eskisinden daha da sağlıklı dönecek..Tüm dualarımız onunla..:rendeer:
Çabuk iyileş Aytek hocaaaa seni yine bi gruba lider yapcam bak gezilere giderken...:wiinkk:
Bu arada evde ziyaret daha mantıklı..:cat: Şu an oldukça bitkindir.. :rendeer:
Ha bu arada ihtiyaç ve her türlü yardım için bişi dememe her halde gerek yok..özelden chaplin kardesime cep telefonumu yazıorum..24 saat açıktır..bilgine...:wiinkk:
S&S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar