21 mayıs pazar günü, yukardaki mesajımı attıktan bir kaç sonra yola çıkıp Grave'le buluşmak üzere Harem'e gittim. İki yol bilmez sora sora bağdat bulunur mantığıyla hareket edip sora sora sora bağdat caddesini bulduk. Bilmem ne cafe'nin ordan girip yeşil binanın önüne geldiğimizde Dogma abimizin kızı FranranceChaplin bizi karşıladı. İlk iş olarak -utanarak söylüyorum- Dogma'nın motorunun başına gittik. Tek marşta çalıştı canavar (arkadaşlar bizim RR'lerin çalışmama sorunu yoooook!). Sonra yüzümüzü ekşitrek eve çıktık. Suratımızı ekşittik, çünkü son gördüğümüzde aslanlar gibi motorla gezen ve eşsiz sohbetiyle Pazar'larımıza renk katan değerli abimizi bir "hasta" olarak görecektik. Ama yanıldık. Dogma abimiz hastaymış gibi her ne kadar pijamalarıyla oturup tv seyrediyor olsa da evde asıl derdi biraz dinlemek onun. Her ne kadar motor kullanması yasak da olsa gözleri aynı bakıyor hala.
İlk görüştüğümüzde "senin yaşına geldiğimde senin kadar sağlıklı olmayı çok isterim" demiştim. Şimdi abim en kısa zamanda o günkü gibi olacak ve grup sürüşlerimizde yine liderimiz olacak.
Acele et abi. Seni bekliyoruz!..
edit:yukarda FranranceChaplin yazmışım. Fragrance_chaplin olacaktı. Uyarı üzerine tekzip yayınlıyorum