Doğada Barınak Yapımı.

Bu arada oraya gittiğimde yanımda sadece birkaç ekmek ve birkaç kilo üzüm vardı. Tavşan şart olmuştu anlayacağınız sadece ihtiyacım kadarını aldım yani :(
Yalnız felaket lezzetliydi

Usta bu çok zahmetli ya :mrgreen:
Topcasede bi tane kumaş gibi birşey bulundur her zaman bi ucunu gidona bağla bi ucunu çanta demirine sonra gerdir uçlarına birer büyükçe taş koy tamam ne uğraşcaksın yaprakla dalla :mrgreen:

---------- Post added at 00:46 ---------- Previous post was at 00:42 ----------

Evet çadıra börtü, böcek giremiyor ama hava da giremiyor, en azından 30 liralık olanlara. Güneş doğduğunda çadırlık halini bırakıp saunalık olmaya başlıyor. :)

Güzel paylaşım, öğle sıcağında altında serin serin yatılır. :cat:

Çadırın bir veya birkaç yeri kare şeklinde açılacak şekilde kesilip sineklik dikilebilir istenildiği zaman kapatılabilir :mrgreen:

Kocaeli İl Temsilcisi
Bizim orman neyimize arkadaş. Çöp pislik atmaktan ve içine etmekten başka ne amaç için kullanabiliyoruzki.
Birileri ormanını kullanmayı sahiplenmeyi bilmezse onu kullanıcak başka birileri çıkar ve bir süre önce istediğin gibi at oynatıp bira şişelerini kayalarda patlattığın ateş yakıp bırakıp gittiğin yiyip içip bütün pisliğini etrafa yaydığın ormanına artık giremez olursun.
En derinlerinde bile insan artıklarına rastlar oldum artık. İçim parçalanıyor.

Ah o çay varya hayatımda daha iyisini içmedim. Su çam ağaçlarının köklerinin içinden akarak geliyor yer altından ve çaya inanılmaz bir çam aroması katıyor. Anlatılır gibi değil.

Tüfek şart. Ayılar cirit atıyor :) Ateşte pişmiş tavşan etinin kokusu ayıları cezbedebilir netekim :p

bak şindi çaydı ateşti doğaydı ormandı dedik milletide hayeller alemine saldık emmeeeee:)

tavşan dedimmi orda durcan aga o hayvalar halen yaşıyormu yavvvv :) yani yabani hayatta :)

helede ayı ????? üstad ne diyon sen yavvv dağlarda yaşayan ayı kaldımı kine ????:)

yada öyle bir orman ,dağ , tabiat varda bizmi bilmiyoruz :) yaban tv de anca domuzları syrediyoruz av vs...

---------- Post added at 00:51 ---------- Previous post was at 00:48 ----------

Allahtan bıyıklı..bıyıkları olmasaydı diye düşünmek istemiyorum:queen:

bende o ateşte çöplere boyuna geçirilmiş ve dikine ateşe yaklaştırılmış uskumruları düşünmeden edemiyorum...:pr:

bu topikte bulunan herkez mecazen dağların adamı belli belli :cherry:

baksana kimi tavşanı götürüyo kimi sopaya geçirilmiş balığı hay sizin amelinize beeeee :cherry::queen:

akşam akşam şişecek bi yerlerimiz :cherry::cherry::p

Atı tavşan neki dağ keşisini bile canlı gördüm. Keklikler bıldırcınlar çulluklar . Nerede arayacağını bil yeter :)

Bu arada birisi balıkmı dedi :) buda dereden organik alabalıklarımız :) aynı dağın eteklerinde bir mekan .. Ama balıklar hiç güzel değildi canınızın çektiğine değmez :p
p9140274.jpg

Birde su yılanı katalım araya bari onuda göremiyorsunuzdur oralarda :)
Karnına dikkat ne yuttuysa artık
p9120240.jpg

Kocaeli İl Temsilcisi
Abi bu gidişle 120 kg'yi deviricen :cherry:

120 kg mı devirmese bile yamahanın üzerine oturamayacağı kesin :cherry: göbekten :)

zati şu an ufak balkon görünümünde olsada böle giderse terasa dönmesi kaçınılmaz, :cherry::p

---------- Post added at 01:07 ---------- Previous post was at 01:04 ----------

Atı tavşan neki dağ keşisini bile canlı gördüm. Keklikler bıldırcınlar çulluklar . Nerede arayacağını bil yeter :)

Bu arada birisi balıkmı dedi :) buda dereden organik alabalıklarımız :) aynı dağın eteklerinde bir mekan .. Ama balıklar hiç güzel değildi canınızın çektiğine değmez :p
p9140274.jpg

p9120240.jpg

al işte gelde bu adamın ümüğünü sıkma şinci :cherry: eyüppppppp bayramdan sonra izne çıkıyorum takımları hazırla misafirin var , dağda konaklamalı haberin ola :cherry:

yalnız yılan kardeşde öle traştan yılan değildir söyleyeyim , tehlikeli mahlukat aga aman dikat !!!! :)

Beklerim . Bayramda kazdağlarında olabilirim :) yada saroz yada yakınlarda bir yerde çadırda :) her an herşey olabilir yanii.. Takıma gerek yok gönül olsun yeter herşeyi çözüyor

Kocaeli İl Temsilcisi
Beklerim . Bayramda kazdağlarında olabilirim :) yada saroz yada yakınlarda bir yerde çadırda :) her an herşey olabilir yanii.. Takıma gerek yok gönül olsun yeter herşeyi çözüyor

aga bu kaz dağları egede demi yanılmıyorsam yani ben ciddi ciddi geleceksem seni nerde bulacağım :)

Kocaeli İl Temsilcisi
İrfan kazdağları balıkesir ile çanakkale arası bi yerde.

doğrudur sinancım valla bilmiyordum ne yalan söyleyeyim :) benim cbf oralara kadar gider heralde , abi acayip ihtiyacım var buralardan bi an olsun sıyrılmam lazım ,

bakalım eyüpte okey verirse en azından yol iz gösterir oda bana yeter zati :)

Durum netleşsin ben haber veririm sana . Beraber takılma imkanı olur inşallah.

Kocaeli İl Temsilcisi
Durum netleşsin ben haber veririm sana . Beraber takılma imkanı olur inşallah.

eyüpcüm bana bakma sen arkadaşım şaka bi yana gerçekten yıllık izni patrondan koparabilirsem kafamda böyle bir gezi yapmak var dostum , senin durumlarını bilmediğim için öyle sallamasyon konuşuyoruz fakat ben kimseye külfet olmak işinden alıkoymak istemem aga ,

zaten izin zamanım belli olurda yola çıkmaya hazırlanma aşamasında bana şu taraflara git şuraları güzeldir şeklinndeki tavsiyelerin bile yeterli dostum yoksa tabiki gönüller bir olsun ,

şu kardeşin yıllardır gezi ,tatil, garibanı bi adamdır , yıllardır kabuğundan dışarıya çıkamamış bir insandır hep söylüyorum imkan var ama zaman yok

kimbilir belki birdaha böyle bir geziyi gerçekleştirme olanağımın olacağı bile hayal olabilir onun için şöyle gönlümce kafama göre, motosiklet tutkunu olarak, eşimle birlikte yapacağım bu geziyi siz tecrübeli gezmiş görmüş arkadaşlarımdan dinleyip ona göre adres belirlemeyi yeğlerim:)

körü körüne gezmektense bir hedef rota olması her zaman iyidir o bakımdan söylüyorum ve tavsiyelerinizide alabilirim ...:)

Abi bu gidişle 120 kg'yi deviricen :cherry:

göbeksiz erkek balkonsuz eve benzermiş sinan...ne bahane ama???:queen:

p9140274.jpg

p9120240.jpg

evet evet ben dedim balık diye...balık olsunda çamurdan olsun..dağ başında baldan tatlı olur....

İrfanda atıp tutuyor işte..ekmekle pideyle göbeciğimizi şişiriyor sonrada terastı balkondu işte.....neyse...:queen:

sanada biraz 2 m2 olsa ufaktan bi balkon lazım..
seni gören memlekette kıtlık var sanır....
mete , samet ve meziti görende kıtlığın sebebini anlar zaten....:queen:

Herkes doğayı çok sever ama arkadaşları bir gece dağın başında tek başlarına görmek isteriz..
Bakınız şekil ben :)
Yer uzaklarda bir dağın başı.

Abi ben hayvanlardan korkmam insandan korktuğum kadar.İmkanı yok tüfek silah olsa dahi uykuya dalamam.Bir böbrek için neler yapıyorlar adama.Büyük cesaret valla tebrikler.

---------- Post added at 04:51 ---------- Previous post was at 04:44 ----------

bak şindi çaydı ateşti doğaydı ormandı dedik milletide hayeller alemine saldık emmeeeee:)

tavşan dedimmi orda durcan aga o hayvalar halen yaşıyormu yavvvv :) yani yabani hayatta :)

helede ayı ????? üstad ne diyon sen yavvv dağlarda yaşayan ayı kaldımı kine ????:)

yada öyle bir orman ,dağ , tabiat varda bizmi bilmiyoruz :) yaban tv de anca domuzları syrediyoruz av vs...

---------- Post added at 00:51 ---------- Previous post was at 00:48 ----------

bu topikte bulunan herkez mecazen dağların adamı belli belli :cherry:

baksana kimi tavşanı götürüyo kimi sopaya geçirilmiş balığı hay sizin amelinize beeeee :cherry::queen:

akşam akşam şişecek bi yerlerimiz :cherry::cherry::p

Yaban tv yi ben de severim izlerdim.Ama son zamanlarda azıttılar.Yiyeceğin kadarını avla ona lafım yok ama arap yağı gibi ateş ediyor adamın biri.İrili ufaklı yenmeyecek 100 tane kuş indirdi.1 gram et çıkmaz.Sonra çöpe.Ne günahı var o kuşun senin hedef tahtan oluyor.İlla atış talimi yapmak istiyorsan şişelere ateş et başka şeylere ateş et.Hayvanseverler iyi müsade ediyor tv de yayınlanmasına...

Kocaeli İl Temsilcisi
Abi ben hayvanlardan korkmam insandan korktuğum kadar.İmkanı yok tüfek silah olsa dahi uykuya dalamam.Bir böbrek için neler yapıyorlar adama.Büyük cesaret valla tebrikler.

---------- Post added at 04:51 ---------- Previous post was at 04:44 ----------

Yaban tv yi ben de severim izlerdim.Ama son zamanlarda azıttılar.Yiyeceğin kadarını avla ona lafım yok ama arap yağı gibi ateş ediyor adamın biri.İrili ufaklı yenmeyecek 100 tane kuş indirdi.1 gram et çıkmaz.Sonra çöpe.Ne günahı var o kuşun senin hedef tahtan oluyor.İlla atış talimi yapmak istiyorsan şişelere ateş et başka şeylere ateş et.Hayvanseverler iyi müsade ediyor tv de yayınlanmasına...

aynen dostum o tarz avları gördüğümde bende sinir oluyorum çoğu zaman , ördek avına gidiyorlar ülem 4 kişiler bi dünya ördeği nallıyorlar,
sanki aylarca ördek yiyecekler :) mesela bizim sametagir benim buraya bi geldi kafalleri kuruttu :cherry::cherry::p:queen:

derin mevzuuuu hiç kurcalamayalım :) ben öyle av hastası biri değilimdir fakat 5 10 yıl kadar önce hevesim vardı artık üzülüyorum hayvanlara zaten adam gibi yapılacak avda yok buralarda ,

bitanede havalı aldım kendime asarım omzuma :) bulurum sağdan soldan topladığım şişe karton vs. dikerim karşıma atışlarımı yapar içimdeki kurtları dökerim ,dağ bayır asarım omzuma divane gibin gezerim :)

hatta bir defasında 50 mt den içki şişesini vurmuştum , iyi atarım yani :cherry::p

---------- Post added at 03:00 ---------- Previous post was at 02:51 ----------

göbeksiz erkek balkonsuz eve benzermiş sinan...ne bahane ama???:queen:

evet evet ben dedim balık diye...balık olsunda çamurdan olsun..dağ başında baldan tatlı olur....

İrfanda atıp tutuyor işte..ekmekle pideyle göbeciğimizi şişiriyor sonrada terastı balkondu işte.....neyse...:queen:

sanada biraz 2 m2 olsa ufaktan bi balkon lazım..
seni gören memlekette kıtlık var sanır....
mete , samet ve meziti görende kıtlığın sebebini anlar zaten....:queen:

agam nalet olsun yavvvv ne yesem yaramıyo yaramıyo işte ne yapayım :) 1 gram fazlalığım yok gerçiii olsa ne olur oda tartışılır :cherry:

zati doğduğumda beni öldü diye bırakmışlar :cherry::queen: hatta 5 kardeşin en büyüğü olduğum için ve ilk çocuk olduğum için benim yediğimi ve bana yapılan itina hiç bir kardeşime yapılmamış ama genede yok yok yok :cherry:

boş ver yav alan almış satan satmış bizim falımız fallanmış ha 10 kilo fazlalığımız olmuş ha eksik :) ben bölede mutluyum arkideşşş:cherry:

Son düzenleme:
Göbek tartışmalarına şu nacizane alıntıyı aktarmak istiyorum :p

Göbekli adamın biri demiş ki: Büyük taşın altında büyüt balık olur.:queen:

Ugrasamam böyle seylerle...
Hotel diye birsey var abicim... :p
Parayi veriyorsun gerisi kolay... :mrgreen:
Dogayi severim ama bukadarda degil Sinan cim...:)

Bence çadırını kur, yeşili koru. O barınak için bir ağacı imha etmek lazım. Yinede emeğe saygı diyor, paylaşım için teşekkür ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar