Evet çadıra börtü, böcek giremiyor ama hava da giremiyor, en azından 30 liralık olanlara. Güneş doğduğunda çadırlık halini bırakıp saunalık olmaya başlıyor.
Güzel paylaşım, öğle sıcağında altında serin serin yatılır. :cat:
Bizim orman neyimize arkadaş. Çöp pislik atmaktan ve içine etmekten başka ne amaç için kullanabiliyoruzki.
Birileri ormanını kullanmayı sahiplenmeyi bilmezse onu kullanıcak başka birileri çıkar ve bir süre önce istediğin gibi at oynatıp bira şişelerini kayalarda patlattığın ateş yakıp bırakıp gittiğin yiyip içip bütün pisliğini etrafa yaydığın ormanına artık giremez olursun.
En derinlerinde bile insan artıklarına rastlar oldum artık. İçim parçalanıyor.
Ah o çay varya hayatımda daha iyisini içmedim. Su çam ağaçlarının köklerinin içinden akarak geliyor yer altından ve çaya inanılmaz bir çam aroması katıyor. Anlatılır gibi değil.
Tüfek şart. Ayılar cirit atıyorAteşte pişmiş tavşan etinin kokusu ayıları cezbedebilir netekim
![]()
Allahtan bıyıklı..bıyıkları olmasaydı diye düşünmek istemiyorum:queen:
bende o ateşte çöplere boyuna geçirilmiş ve dikine ateşe yaklaştırılmış uskumruları düşünmeden edemiyorum...r:
bende o ateşte çöplere boyuna geçirilmiş ve dikine ateşe yaklaştırılmış uskumruları düşünmeden edemiyorum...r:
Abi bu gidişle 120 kg'yi deviricen :cherry:
Atı tavşan neki dağ keşisini bile canlı gördüm. Keklikler bıldırcınlar çulluklar . Nerede arayacağını bil yeter
Bu arada birisi balıkmı dedibuda dereden organik alabalıklarımız
aynı dağın eteklerinde bir mekan .. Ama balıklar hiç güzel değildi canınızın çektiğine değmez
![]()
Birde su yılanı katalım araya bari onuda göremiyorsunuzdur oralarda
Karnına dikkat ne yuttuysa artık
![]()
Beklerim . Bayramda kazdağlarında olabilirimyada saroz yada yakınlarda bir yerde çadırda
her an herşey olabilir yanii.. Takıma gerek yok gönül olsun yeter herşeyi çözüyor
aga bu kaz dağları egede demi yanılmıyorsam yani ben ciddi ciddi geleceksem seni nerde bulacağım![]()
İrfan kazdağları balıkesir ile çanakkale arası bi yerde.
Durum netleşsin ben haber veririm sana . Beraber takılma imkanı olur inşallah.
Abi bu gidişle 120 kg'yi deviricen :cherry:
Atı tavşan neki dağ keşisini bile canlı gördüm. Keklikler bıldırcınlar çulluklar . Nerede arayacağını bil yeter
Bu arada birisi balıkmı dedibuda dereden organik alabalıklarımız
aynı dağın eteklerinde bir mekan .. Ama balıklar hiç güzel değildi canınızın çektiğine değmez
![]()
Birde su yılanı katalım araya bari onuda göremiyorsunuzdur oralarda
Karnına dikkat ne yuttuysa artık
![]()
Herkes doğayı çok sever ama arkadaşları bir gece dağın başında tek başlarına görmek isteriz..
Bakınız şekil ben![]()
Yer uzaklarda bir dağın başı.
bak şindi çaydı ateşti doğaydı ormandı dedik milletide hayeller alemine saldık emmeeeee
tavşan dedimmi orda durcan aga o hayvalar halen yaşıyormu yavvvvyani yabani hayatta
helede ayı ????? üstad ne diyon sen yavvv dağlarda yaşayan ayı kaldımı kine ????
yada öyle bir orman ,dağ , tabiat varda bizmi bilmiyoruzyaban tv de anca domuzları syrediyoruz av vs...
---------- Post added at 00:51 ---------- Previous post was at 00:48 ----------
bu topikte bulunan herkez mecazen dağların adamı belli belli :cherry:
baksana kimi tavşanı götürüyo kimi sopaya geçirilmiş balığı hay sizin amelinize beeeee :cherry::queen:
akşam akşam şişecek bi yerlerimiz :cherry::cherry:![]()
Abi ben hayvanlardan korkmam insandan korktuğum kadar.İmkanı yok tüfek silah olsa dahi uykuya dalamam.Bir böbrek için neler yapıyorlar adama.Büyük cesaret valla tebrikler.
---------- Post added at 04:51 ---------- Previous post was at 04:44 ----------
Yaban tv yi ben de severim izlerdim.Ama son zamanlarda azıttılar.Yiyeceğin kadarını avla ona lafım yok ama arap yağı gibi ateş ediyor adamın biri.İrili ufaklı yenmeyecek 100 tane kuş indirdi.1 gram et çıkmaz.Sonra çöpe.Ne günahı var o kuşun senin hedef tahtan oluyor.İlla atış talimi yapmak istiyorsan şişelere ateş et başka şeylere ateş et.Hayvanseverler iyi müsade ediyor tv de yayınlanmasına...
göbeksiz erkek balkonsuz eve benzermiş sinan...ne bahane ama???:queen:
evet evet ben dedim balık diye...balık olsunda çamurdan olsun..dağ başında baldan tatlı olur....
İrfanda atıp tutuyor işte..ekmekle pideyle göbeciğimizi şişiriyor sonrada terastı balkondu işte.....neyse...:queen:
sanada biraz 2 m2 olsa ufaktan bi balkon lazım..
seni gören memlekette kıtlık var sanır....
mete , samet ve meziti görende kıtlığın sebebini anlar zaten....:queen:
Bende derimki " kaldıramadıktan sonra (taşı) neyleyim büyük balığı"Göbek tartışmalarına şu nacizane alıntıyı aktarmak istiyorum
Göbekli adamın biri demiş ki: Büyük taşın altında büyüt balık olur.:queen:
Bende derimki " kaldıramadıktan sonra (taşı) neyleyim büyük balığı"![]()