Dizel Motor?

hydraulicinnovations.jpg

hydraulicinnovations2.jpg

hydraulicinnovations3.jpg

hydraulicinnovations4.jpg

hydraulicinnovations5.jpg

hydraulicinnovations6.jpg

hydraulicinnovations7.jpg

hydraulicinnovations8.jpg

Cruiserlar için dizel motor mantıklı bir seçenek aslında, sonuçta önemli olan tork.

Daha düzgün birşey yapılabilirdi. Ama dizel motorlar çıkmaya başlar artık. Pek faydası olmayacak bize. benzin mazot fiyatları pek farklı değil zaten

Yanması daha zordur. Havanın daha fazla sıkıştırılması gerekir. Ama daha teknolojik geliyor bana

Motorun dizel olması ilginç ama tahrikin hidrolik olması çok daha ilginç :silent:

bu tarz dizel motosikletler çok sesli ve agır oldugu için pek tercih edilmiyormuş :farao:

motosiklet dediğin yüksek cc lerde kaza bastığında canavar gibi atılmalı dizellerde ani hızlanma olacağını sanmam benzinli gibi ama motosiklet epeyce heybetliymiş tam benim istediğim tipte :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gitmez hacı bu motor ya ....

o kadar motoru sana taksalr sen bile gidersin araba motorundan büyük motoru var

arkadaslar herkesi oncelıkle selamlıyorum ve konuya bılgılerım ve yasadıklarımla katılıyorum ben kepce operatoruyum ve makınaların cogu dızel ve hıdrolık aksamlıdır ve ınanınkı o guclerı sız bıle tahmın edemessınız iş sadece motor ve pompada bıtıyor pompanın ayarını oynayıp akısı cogaltırsanız guc duser ama hız cogalır burada tekerın baglantı noktasına hıdro motor takılmıs ve harıka bısey olmus ve hızlı gıdıp kuvvetınınde cok olacagına emınım

filitrelere dinamoya fln baksanıza arkadaşlar galiba bildiğimiz arabanın motorunu çıkarıp buna takmışlar hiç motorsiklet motoruna benzemiyor :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar