Dizel Motor?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
size ilk haberi verim KANUNİ firması bu iş üzerinde çalışıyor şuanda,seneye kanuni tigerin dizeli çıkabilir:queen::queen: çok ciddiyim

discoveryde yayınlanan the orange country choopers'ta çim biçme makinasından motor yapmışlardı walla harleyin sesinden bile güzel ses çıkarttılar yuh dedim

bu arada çim biçme makinası elle tutup götürülenlerden değil üstüne binilip araba gibi götürülenlerden :)

bende benim motora bizim arabanın 1300 cc multijet motorunu koyim turboda var hayabusayla kalkarım :queen::queen::queen:

arkadaslar herkesi oncelıkle selamlıyorum ve konuya bılgılerım ve yasadıklarımla katılıyorum ben kepce operatoruyum ve makınaların cogu dızel ve hıdrolık aksamlıdır ve ınanınkı o guclerı sız bıle tahmın edemessınız iş sadece motor ve pompada bıtıyor pompanın ayarını oynayıp akısı cogaltırsanız guc duser ama hız cogalır burada tekerın baglantı noktasına hıdro motor takılmıs ve harıka bısey olmus ve hızlı gıdıp kuvvetınınde cok olacagına emınım
pompanın ayarını fazla kurcalarsan üst kapak,pistonlar, supaplar, enjektörler iyi bir masraf edersin çoğu kammuyon sürücüsü yapıyor sıvı akışı azaldından üst kapak dağıtıyor, pompa ayarları fazla kurcalanmaması gereken bişey

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hangi kamyonun motorunu koydular acaba. espri bi yana bu motora bi de artçı koltuğu konulursa binilir walla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar