- Konu Yazar
şimdi güzel kardeş sen onun bunun lafına bakma.
diyarbakır güzel olabilir ama pkklı güruh var ve tehlikeli bir şehirdir. yakın zamanda önemli bir devlet kurumunun başına bir yakın tanıdığımız gitti. adam yetkili ve işin içyüzünü bilecek bir makamda. ve adamın anlattıklarından sonra gerçekten de güzelim şehri bu pkk güruhunun mahvettiğini anladık.
yani şu kadar söyleyeyim bu şehirde her türlü kanunsuzluk dönüyor. sana orada batıdan çalınmış bir motoru sahte ruhsat plakayla satabilirler. o şehirde olmayacak pislik değil. burada açıkça yazamıyorum, heriflerin esnafının döndürdüğü dolapları biraz anlattı da şaşırıp kaldık.
şehir resmen t.c. yi tanımıyor ayrı bir devlet kurmuş kafasına göre. bu çalınıp bulunmayan motorlar nerelere gidiyor sanıyorsun?
kardeş aklını başına topla.
Ruhsat ile şasi no uyuşuyorsa benlik bir durum yok. Konuştuğum kişilerde gayet cana yakın samimi insanlardı. Hatta gittiğimde kendi grubuyka filan tanıştıracak daha geçen gün aradım yolda kaldım motorun benzini bitti dedi alacağım motosiklet için. Bu kadar samimi biri. Başjası olsa motorda arıza kuşkusu vermemek için bile demez bunu