Disk ve kampana farkları

S.a bi cbf 250 almayı düşünüyorum mesela ama 250lilik motorun arka freni kampana sizce bi sorun olurmu

Koskoca honda fabrikası kampana yapmış sorun görmemiş tabi disk olsa daha iyi olur ama sağlam bi kampanada yeterli oluyor ...

Motosikleti
Hero X Pulse 200
kampana hakkında bildiklerimi yazayım

değiştirmesi diske göre çok daha zahmetlidir
daha çabuk ısınır ve tutmayabilir (ben öyle birşey yaşamadım ama sürekli arka fren kullansam kesin yaşarım fizik kuralı yani)
sanırım ömürleri disk balatasıyla aynı tabi kullanıma göre değişir
satın almaya kalktığınızda kampana balatası daha pahalıdır disk fren balatasına göre (buda markalara göre değişebilir)
ve son olarak kampana fren belli kmlerde ayar ister arkadaki vidasından

edit: o kadar yazdık arkadaş bu alacağı motordanda vazgeçecek :)
bir dahakine konuyu yazan kişiye bakacam :sunny:

permatiq fazla oluyosun artık bu forum senin değil işin yokmu senin benim konuma zıplıyorsun hemen. Akıl hastasımısın sen ? Forumda istediğim gibi konu açarım seni hiç ama hiç ilgilendirmez bu durum

Motosikleti
SuZan
sakin ol REYİZzZ. Sadece konuya cevap atacak arkadaslara hitaben. arkadasın profiline girip actıgı konuların baslıklarına bi göz atın diyorum... tüm sordugu cevaplar forumda mevcut. arastırma olmadıgı gibi arkadas actıgı konulara cevap yazanları argo ile küfürle karsılıyor :) Beyin Bedava... (engelliyorum şimdi istediğini yaz. cevaplarını ve konularını görmüyor olucam)

buyrun arkadasın konuları.. arastırmacı ruhu.. hazır bilgi cabası ve Forum kirliliği..

http://www.motosiklet.net/forum/search.php?searchid=3233251
http://www.motosiklet.net/forum/search.php?searchid=3233251

Hondası mondası yok. Arka fren kampana ve 250 lik honda ha! Bu honda gerçekten ayıp ediyor yani. Kesinlikle alma. Kim de derse ki ; " kampana veya disk farketmez! " palavranın daniskasıdır.
Kampana frenin devri geçti. Kampana fren sorunludur her zaman. Bir sürü seçenek var 250 lik motor alacaksan frenleri disk olmalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar