Arkadaşlar merhaba
Bugün benim salcano bodrum marka şehir bisikletim ile bisiklet turuna çıktık. şehir bisikletiyle cross, off road, down hill yaptık bisikletim o yollardan geçtikten sonra hala sağlam kalması beni şaşırttı tur arkadaşlarımıda , arkadaşlar yolun sonun da benim bisiklet parçalanmasa bari diyorum biri ordan ben hala sağlam kalmasına şaştım diyor. sağolsun bir arkadaşım var ne zaman tura çıksak asfaltta başlayan gezinti bir saat sonra yerini ya çamurlu , ya derenin içinden geçen , ya yokuş aşağı toprak yol olarak devam ediyor yada yol bitiyor ormanıın ortasında ve çalıları yara yara bisiklet sırtta yola devam ediyoruz ama güzel oluyor ben zevk alıyorum. Gelelim öğleden sonraya benim emisol 150 ile çıktığım milasın uyku vadisi turuna , asfalt yolda giderken yani köy asfaltı bilirsiniz mıcır diridir ama benim emisol ile giderken sanki izmir otobanında gidiyorum o kadar konforlu , tabi 2 kişiyle gittik geziye. dere kenarına inen yolu bulmak için bir tarla yoluna girdim tarla yolunu bilirsiniz taşlı engebeli zorlu bir yol girdim yola yol ilerledikçe dahada kötüleşti taşlarla doldu ama yine sıkıntıyok. yağ gibi aktım geçtim taşlardan konfor çok hoş binmesi zevkli içindeki yakıt bitince çok net bir rodajda yakıt sarfiyatı raporu sunacağım sizlere. sonraki yakıt koyuşumda birdaha yakıt sarfiyatı ölçeceğim ozaman hızlanınca titreşim varmı onada bakacağım şu anda yok titreşim ama zaten şu an 40 ı geçmiyorum. hızda kaça kadar çıkıyor yakıt sarfiyatı vb tüm tecrubelerimi paylaşacağım. çevremde motorumu dıştan gören herkes beğeniyor . ama fiyatını söyleyesim gelmiyor çünkü o zaman hor görüyolar. dacıa reklamındaki kadın gibi oldum ya ucuz diye şikayet eder oldum. zaten bnim bütçek o kadardı .