Dediğiniz kumanda takımından benim 100'lük moped'imde de var 28 liraya aldım taktım çok özel bişey değil yani :mrgreen: hatta sinyal düğmesi basınca kapanan tipten bile değil. Göstergelerin nesini beğendiniz anlamadım doğrusu o tarz göstergelerin arka aydınlatması çok kötü benim Mondial 125MX'de de var gece rakamlar okunmuyor. Hayırlı olsun güle güle binin de diğer çinlilerden abartı farklı bi yanı yok.Bugün ben de motorumu takasa verip Lifan Discovery 150 aldım. Almadan önce de son bir kez daha Salcano Wolf, Motoran Balancer ve Honda CB125E'ye baktım ve Lifan'a oturur oturmaz "işte budur" dedim. Kumanda butonları, göstergeler ve diğer detaylarda farkı çok açıktı. Belki motor teknolojisi açısından diğerleri üstten egzantrikli oldukları için önde olabilirler ama diğer detaylarda Lifan çok daha iyi. Üzerindeki kumanda düğmeleri diğerleri gibi standart parçalardan oluşmuyor, hepsinin tasarımı farklı. Aynalar geniş açılı gösteriyor, selesi çok rahat, elcikler yumuşak malzemeden. Üzerine oturunca gerçekten içime sindi, umarım sürerken de aynı hissi verir.