Direksiyon kilidi neden bir tekmede kırılıyor

Tgn

Katılım
11 Haz 2014
Mesajlar
86
Direksyon kilidinin olduğu yere bir hırsız saatlerce söküp o kısma ulaşmaz bence. Madem böyle neden direksyon kilidini bir tekmede kırılacak şekilde yapar bu üreticiler. Yada şöyle düşündüm arkadaşlar Şöyleki o kısmı çelik yaptırsak ne dersiniz?????
 
Katılım
25 Şub 2014
Mesajlar
955
adam motosikleti sırtlayıp götürüyo kromdan olsa ne fayda en iyi çözüm garaj . gün içinde park edeceksende yoldan uzak kaldırımın en sağ tarafına koyucan motoru varsa kamera açısına yakın olucak
 
Katılım
4 Ocak 2014
Mesajlar
1,462
dizayn ofistekiler motosikletin sırtlanıp götürülecek birşey olduğunu düşündükleri için yaptım oldu şeklinde, üstün körü, çok da dayanıklı olmayacak yapıyorlar o yüzden.
yani onu kırılmaz yapsalar ne olur? hiç.
söylenenler alüminyum olduğu yönünde, ha yüksek mukavemetli çelik olsa ne olur? kıramazlarsa kilidi bir kişi değil 2 kişi yan yan iteklerler motoru.. benim pcx i ben tek başıma itebiliyorum direksiyon kilidinde...
 

Tgn

Katılım
11 Haz 2014
Mesajlar
86
Kimse iterek götürmez bence arkadaşlar. Uğraşmaz. Uğraşamaz. Çünkü yan yan götürse 2 kişi muhakkak uzak bir yere götürmek zorunda olduklarından çok ama çok yorulacaklarını bildiklerinden uğraşmayacaklardır . Hırsızlarda mantık zaten kolay paradır. Yorulup birrşey kazanmak çalmak bile olsa uğraşmayacakları birşey. Geriye 2 kişi arkası açık araca yüklemek kalıyor. Böyle bir durumdada en az yüzde 70 arabası olmayan hırsız vardır elenir. Geriye yüzde 30 civarı bu işi yapabilecek kalır ki böyle bir durumdada o üstüaçık aracın çalıntı olması kalır çünkü mobeseler yada özel güvenlik kameraları işin içine girer.
Bilmiyorum ama bu iş benim kafama bayağı yattı gibi yarın cbf 150 m için direksyon kilidinin çelik parçası için uğraşmaya başlarım herhalde
 
Katılım
17 Haz 2014
Mesajlar
1,047
Arkadaşlar altına kaykay koyup bile götürüyolar , sırtlayıp götürüyolar. En mantıklı hareket her zaman alarmlı kalın disk kilidi + kalın ve kaliteli , ağır bir zincir. Hatta yanına ekstradan biraz daha ince bir zincir de diğer tekere ya da aynı tekere takılabilir. Ve garaj her zaman için en iyisi.
 
Katılım
28 Tem 2013
Mesajlar
4,319
Kimse iterek götürmez bence arkadaþlar. Uðraþmaz. Uðraþamaz. Çünkü yan yan götürse 2 kiþi muhakkak uzak bir yere götürmek zorunda olduklarýndan çok ama çok yorulacaklarýný bildiklerinden uðraþmayacaklardýr . Hýrsýzlarda mantýk zaten kolay paradýr. Yorulup birrþey kazanmak çalmak bile olsa uðraþmayacaklarý birþey. Geriye 2 kiþi arkasý açýk araca yüklemek kalýyor. Böyle bir durumdada en az yüzde 70 arabasý olmayan hýrsýz vardýr elenir. Geriye yüzde 30 civarý bu iþi yapabilecek kalýr ki böyle bir durumdada o üstüaçýk aracýn çalýntý olmasý kalýr çünkü mobeseler yada özel güvenlik kameralarý iþin içine girer.
Bilmiyorum ama bu iþ benim kafama bayaðý yattý gibi yarýn cbf 150 m için direksyon kilidinin çelik parçasý için uðraþmaya baþlarým herhalde
eski kasalı anadol kaç kuruş 1972-73 model
 
Katılım
17 Haz 2012
Mesajlar
3,797
Konu sahibi neden direksiyon kilidi çok kolay kırılıyor diye soruyor.
Sizde ona mı güveniyorsun , git alarm taktır biryere bağla vs diyorsunuz.

Bencede gayet mantıklı soru , bir tekmeyle kırılması bencede çok saçma.

Niye illa soru soran kişiyi o konudan başka yere çekiyorsunuz.

Drift alacağım ödeme imkanları nedir diye soruyor örneğin, adam az ekle ybr al diyor.

Yahu adam sana onumu sordu ?
 
Son düzenleme:
Katılım
23 Şub 2014
Mesajlar
58
Bence direksiyon kilidinin güçlendirilmesi veya bu tarz bir şeylerin yapılması da çözüm olmaz malum burası Türkiye geçen gün haberde görünce güldüm sonrada dedim ki burası Türkiye.
Haber ise şuydu "HIRSIZLAR FABRİKA ÇALDI !" söz sizde. :cherry: Tabiki demek istediğim önlem alınmasın vs. değil fakat çalcak olan her türlü çalıyor yani.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst