dinlemekten bıkmayacağınız sanatçı

aerosmith - sweet child of mine/i dnt wanna miss a thing/knocking on heavens door/
almora-cehennem geceleri
deep purple-smoke on the water
bütün Epica Iron Maiden Şebnem Ferah(korkarak yaşıyorsan) şarkıları
Led Zeppelin Kashmir
Muse-Muscle Museum
Nightwish (Tarya Turunen vokalleri)
Queen-the show must go on

gerçi sevdiğim şarkılar oldu bunlar, ama 2 aydır kısıtlı hafızadan dolayı telefonda bunlar var. her sabah akşam 1 er saat yolda dinliyorum..

tabiki -sagopa kajmer-1999 beri bütün albümlerini ve parçalarını dinlerim...peş peşe bıkmadan sabah dükkanı açıp saat8:30 dan akşam19:00 kadar sadece ve sadece (ben hüsrana komşuyum`u) dinlediğim günler oldu çoğu zaman

metal müzik olarakta sadece rammstein bütün parçaları...başka metal müzik türü dinlemem...not bir gitar ancak böyle çalabilir... bence

tabiki -sagopa kajmer-1999 beri bütün albümlerini ve parçalarını dinlerim...peş peşe bıkmadan sabah dükkanı açıp saat8:30 dan akşam19:00 kadar sadece ve sadece (ben hüsrana komşuyum`u) dinlediğim günler oldu çoğu zaman

metal müzik olarakta sadece rammstein bütün parçaları...başka metal müzik türü dinlemem...not bir gitar ancak böyle çalabilir... bence

hocam seninle bir tanışalım sen aynı benim gibisin :cat::rendeer::rendeer::rendeer:

doğru yoldasın devam et :):mrgreen:

selda bağcan
mahsuni şerif
ali nurşani
kıvırcık ali
ali kızıltuğ
bunları sürekli bıkmadan dinlerim :rendeer:
bazende yabancı dinlerim anlamadığım halde kulağıma hoş geliyor :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bilirmisiniz bilmem ama Oğuz Aksaç 'ı tek geçerim..bıkmam herhalde..:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar