Dingillik Ornegi

hey maşallah be roket gibi biz bu genç lerle avrupa birliyine gircez geleceyin gençleri :queen:ayvayı yedik :farao:

harbi dingil miş ha :p o motorun rengi pembe mi sahibinden comda bu motora benzer bi ilan vardı

Bu nasıl bi Motor Sürüş Tarzı Böyle. Ben normal oturup zor sürerken Adam yan gelmiş yatarak Sürüyor.:D Cay werelimmi Biradeer :mrgreen:

önce avatarındaki resmi sonrada bu videodaki görüntüleri tasvib etmiyorum:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu ilk defa olan bişeymi abiler

kanıksamak için demiyorum ama sanki Avrupada yaşayan bir vatandaşsınız ve uzaylı görmüş gibi buna vayy falan diyorsunuz ya bende size şaşıyorum

ülkemin Anadolu gencliği işte

Moderatör
Gokhan saaa diii :) Tavsip etmiorum dio, ayıkla hadi pirinci şimdi..

Moderatör
Sanırım Gökhan'a diil bunlar ben yanlış anladım, tamamen konu sahibine bu travmatik endüksiyonlar (ne demekse) Sanırım sadece resim çekilmek için verilen bir pozdan ibaret avatardaki resim.. Avukat mı olsaymışım ki ne?

hocam baksana ama olaya sen motora bes kısı aıle boyu bın sonra yatarak kullanana lafat

dingil ki ne dingil 20,30 km daha fazla hız yapmak icin öyle yatıyolar ufak bi daş gibi bişey else tekere dengeyi toplayamaz

bu tiplerden birini otobanda gorursem tum insanligimi bir kenara koyup yan tekmeyi basacam , bu resmen serserilik cunku. Sonra basina malzeme oluyorlar "serseri motorcular hiz yapti" diye .ustunde yatan salak bir mopetliden baskasi degil tabi

Acaba kendini kaç km hızda gittigini sanıyor merak ettim.
bide bu tipler Şöle der: geçenlerde 97 yi gördüm sona gazı kestim... 102 yi gördüm falan :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar