- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar, bugün size bir satıcıyı ifşa etmek istiyorum gerçi 2011 Ybr'ye kimse 5000 tl vermez ama benden söylemesi. İlanda görmüş olduğunuz ybr yi https://sahibinden.com/408070479 bu şahsa ben sattım. Motorun orjinal kilometresi 90bine yakın. Bir talihsizlik sonucunda ön kafa gösterge dahil değişti. Yeni göstergeye göre 48bin bunu satıcıya belirttiğim halde ilanda 15bin kmde demiştir. Depoda önemsiz bir göcük var ve o şahıs bunu bildiği halde oraya tankped yapıştırarak göçüğü kamufle etti. Zaten resimlere baktığınzda tankpedin ne kadar biçimsiz yapıştırıldığını göreceksiniz. Motoru aldığımdan beri kapalı alanım olmadığı için yaz kış motor dışarıda kalması sonucunda bazı metal aksamlarda paslanmalar oldu. Kendi çapımda zımpara boya yaptım (mat siyah). Satıcı o yerleri yağlı siyah boya kullanarak tekrardan boyatmış egsoz dahil. Egsozda ki o boya yanacak. Kendi motorumla kuryelik yapıyorum. Bu şahsi motorumdu sadece hafta sonları kullanıyordum ancak son 2 yıldır işimi bu motorla yaptım. Şehir dışı de çalıştığım için motoru çok zorlamam sonucunda motorun ömrünü bitirdim. İşlerimin aksamaması için acilen elimden çıkartmam gerekti. Satıcı tüm bu sorunları bilmesine rağmen utanmasa sıfır ayarında diyecek. Ha bu arada motoru 1850 tl ye sattım. İkinci el motor alırken tavsiyem motoru almadan önce çok iyi araştırma yapmanız lazım