DİKKAT!!! Bu ilana kanmayın

Merhaba arkadaşlar, bugün size bir satıcıyı ifşa etmek istiyorum gerçi 2011 Ybr'ye kimse 5000 tl vermez ama benden söylemesi. İlanda görmüş olduğunuz ybr yi https://sahibinden.com/408070479 bu şahsa ben sattım. Motorun orjinal kilometresi 90bine yakın. Bir talihsizlik sonucunda ön kafa gösterge dahil değişti. Yeni göstergeye göre 48bin bunu satıcıya belirttiğim halde ilanda 15bin kmde demiştir. Depoda önemsiz bir göcük var ve o şahıs bunu bildiği halde oraya tankped yapıştırarak göçüğü kamufle etti. Zaten resimlere baktığınzda tankpedin ne kadar biçimsiz yapıştırıldığını göreceksiniz. Motoru aldığımdan beri kapalı alanım olmadığı için yaz kış motor dışarıda kalması sonucunda bazı metal aksamlarda paslanmalar oldu. Kendi çapımda zımpara boya yaptım (mat siyah). Satıcı o yerleri yağlı siyah boya kullanarak tekrardan boyatmış egsoz dahil. Egsozda ki o boya yanacak. Kendi motorumla kuryelik yapıyorum. Bu şahsi motorumdu sadece hafta sonları kullanıyordum ancak son 2 yıldır işimi bu motorla yaptım. Şehir dışı de çalıştığım için motoru çok zorlamam sonucunda motorun ömrünü bitirdim. İşlerimin aksamaması için acilen elimden çıkartmam gerekti. Satıcı tüm bu sorunları bilmesine rağmen utanmasa sıfır ayarında diyecek. Ha bu arada motoru 1850 tl ye sattım. İkinci el motor alırken tavsiyem motoru almadan önce çok iyi araştırma yapmanız lazım

Bu tarz ilanlar ifşa oldukça ikinci el motosiklet almaktan soğuyorum. En azından galeri tarzı bu işi meslek edinmiş yerlerden ikinci el motosiklet almayacağım için biraz daha rahatım.

ben gerek araba ilanlari olsun,gerek motosiklet ilanlari olsun genelde sahibinden ilanlara bakarim galerilere asla guvenmiyorum.

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Açıklamada bulunan büyük fontla arka fonu renkli yazılmış ilanları, dikkate dahi ALMAYIN!

Ekspertiz'e güvenme, satıcıya güvenme,insanlara güvenme... Geriye kalan tek şey var,ıncığına cıncığına kadar motosikletten anlamak. 2. El motosiklet alacak arkadaşlara başarılar...

Adama mesaj atimi arkadaşlar, gecen günkü konu gibi olmasın buda :)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bu nedenle prim yapan motosikletlerden uzak durun. tanıdıktan olmadıkça almayın.

Herhangi bir tarafı keyif için bile olsa boyanmış hiçbir motosikleti almazsanız bir sıkıntı doğmaz. Ayrıca km'sini falan geçtim, bu motor berbat görünüyor. 3000 TL bile etmez.

Şimdi konuyu açan arkadaş üzerine alınma sen,
geçen günde benzer bir konu vardı, Tvs01 senin bahsettiğin konu; şimdi, yeni sahibi eğer aldığı fiyattan veya yakın bir fiyata ilana koysa idi, veya önceki satan kişi de şimdikine yakın bir fiyata satsaydı yine gelir burada uyarırlar mıydı acaba?

"Yetkili serviste expertiz" yaptırmak istedim "işyerimize gelin" dediler. P.tesiye kadar satılmazsa uğramayı planlıyorum.

ld9GyX.jpg

şerefsizler 40 bin diye düzeltmişler 90 bin motoru

Son düzenleme:
Zamanında benimde yolum düştü buraya motosiklet kullanıcı çevremle de hep paylaşırım.O galeriden değil motosiklet sakız bile almam.
İzmir kahramanlarda böyle mekan sayısı baya yüksek unutmayın para sizin kazanması gerekenler de düzgün insanlar

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar