DİKKAT 34TB2079 SİYAH KANUNİ RACER200 GÖREN BİLEN VARMI??Silivri de oturan arkadaşla

Arkadaşlar ben bi hata yaptım ve sadece tel numarasını alarak daha sonra satışını yapmak üzere motorumu parasını alarak sattım.Ve bir hafta sonra telefonum çalındı..Şuan motoru sattığım kişinin sadece adının ersin olduğunu biliyorum.Silivride oturuyor.Aynı numarayı kullanmama rağmen 4 aydır beni aramadı.Başımın herhangi bir belaya girmesini istemiyorum. Gören tanıyan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsunlar.Benimle temasa geçmesi lazım.Yoksa ne yazıkki çalındı ihbarı vericem.Ve sonuçlarının ne olabileceğini hiç bilmiyorum.

Arkadaşlar ben bi hata yaptım ve sadece tel numarasını alarak daha sonra satışını yapmak üzere motorumu parasını alarak sattım.Ve bir hafta sonra telefonum çalındı..Şuan motoru sattığım kişinin sadece adının ersin olduğunu biliyorum.Silivride oturuyor.Aynı numarayı kullanmama rağmen 4 aydır beni aramadı.Başımın herhangi bir belaya girmesini istemiyorum. Gören tanıyan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsunlar.Benimle temasa geçmesi lazım.Yoksa ne yazıkki çalındı ihbarı vericem.Ve sonuçlarının ne olabileceğini hiç bilmiyorum.

Noter satışını vermeden satış yaparak tehlikeli bir iş yapmışsın...

Bence polise gidip durumu anlat ve bir tutanak tutsunlar. Plakasından bulup ulaşabilirler belki...

En son çare öyle yapıcam.Ama bi ümit belki tanıyan olabilir.

İnsan hayatında hatalar yapabiliyor.

Son düzenleme:
:wiinkk:sen ver ilanı eğer yakalarlarsa durumu anlatır şikayetini geri alırsın iş mahkemeye gitmez

kardeş çalıntı ilanı vereceksinde adama ruhsatı evraklarını vermişsindir parasınıda almışsın hem polislere herşeyi olduğu gibi anlatmanda fayda var.

kardeş çalıntı ilanı vereceksinde adama ruhsatı evraklarını vermişsindir parasınıda almışsın hem polislere herşeyi olduğu gibi anlatmanda fayda var.

evet abi sorunda orda işte garip bi durum bu, ruhsat adamda ben paramı almışım polise çalındıda diyemessin ki.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Motorumu emanet verdim ama getirmedi diye polise başvur... :cat:

operatör'ün ne ise onlardan isteyip belki numarayı bulabilirsin. Buda farklı bir yaklaşım

evet abi sorunda orda işte garip bi durum bu, ruhsat adamda ben paramı almışım polise çalındıda diyemessin ki.

Bu olayı bir arkadaşım yaşadı Karakol a gittik. durumu anlattık Çalıntı dilekçesi vermek için danıştık Fakat yalan beyan olduğu için cezalandırılıcağımızı söyledi
Yani yapıcak birşey yok vergi borcu felan varsa motoru bağlatabilirsin sadece...

yalan beyan olayına girersen senin başın daha fazla yanar.
bana kalırsa güvendiğin birine motorunu rehinlet. O kişiye borcun olduğundan motosikletine hacizli yakalama konur, ilk görüldüğü anda motosikletin güvendiğin kişiye teslim edilir sende ondan alırsın

yalan beyan olayına girersen senin başın daha fazla yanar.
bana kalırsa güvendiğin birine motorunu rehinlet. O kişiye borcun olduğundan motosikletine hacizli yakalama konur, ilk görüldüğü anda motosikletin güvendiğin kişiye teslim edilir sende ondan alırsın

İyi de hocam arkadaş zaten motoru satmış, parasını da almış.Ama çok yanlış bir iş yapmış.Hani sattığı adamın elinden motoru alırsa araları kötü olur.Hele de çalıntı ilanı vermesi bence felaket.Yakalandığında bu arkadaşı bulana kadar şimdiki sahibini içeri atarlar.Sonrasını düşünmek bile istemiyorum.

beatz gerekirse Silivri kazan sen kepçe arayacaksın arkadaşım.Yapacağın başka bir şey yok.Bütün suç sende:farao:

Aman beatz sakın adamı hırsızlıkla suçlama. Yanlışlıkla GBT sine falan işlenirse uzun süre peşini bırakmaz bu iz. Suçsuz olduğunu ispatlasa bile GBT den kayıt herzaman kolay silinmez. Ayrıca ailesine ve çevresine yaşatacaklarıda hiç hoş olmayacaktır. Akıl veren arkadaşlar lütfen dikkat. Böyle bir durumda 1-2 geceyi nezarette geçirmek hiç birimizin hoşuna gitmeyecektir.

Bunun yerine çevrendeki hukuktan anlayanlara veya bir karakola dürüstçe danışıp ne yapman gerektiğini sormak çok daha mantıklı olacaktır.

İyi de hocam arkadaş zaten motoru satmış, parasını da almış.Ama çok yanlış bir iş yapmış.Hani sattığı adamın elinden motoru alırsa araları kötü olur.Hele de çalıntı ilanı vermesi bence felaket.Yakalandığında bu arkadaşı bulana kadar şimdiki sahibini içeri atarlar.Sonrasını düşünmek bile istemiyorum.

beatz gerekirse Silivri kazan sen kepçe arayacaksın arkadaşım.Yapacağın başka bir şey yok.Bütün suç sende:farao:

aslında alırsın derken sonradan dikkat ettim el koymak gibi anlaşılabilir bi cümle kullanmışım, üstüne almak koşuluyla geri verilir motosiklet:)

Kardeşim,
paranı almışsın hangi akla hizmet noter satışı yapmadınız?
Çalıntı ya da her hangi başka bir ihbar başını ağrıtır!
Aramaktan başka bir çaren yok sanırım:wiinkk:

bir karakol veya çevrendeki bir hukukçuya danış, öyle çalıntı ihbarıyla felan olmaz bu iş..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar