Diğer araçlardan şikayetlerini buraya....

Hep bir şeylerden ve bizi fark etmeyen diğer sürücülerden şikayet ediyoruz, apaçi kullanıcılardan şikayet ediyoruz. Ama pek bir şey olmuyor. Bu sabah gelirken 2 si bayan 3 sürücü tarafından uğradığım tacizler sonunda aklıma bunları ifşa etmek geldi. Nasıl yapacağız peki?

Elimizin altındaki internet nimetinden fayadalanacağız. Herkes karşılaştığı, kendisine sıkıntı olan, araba, motor, otobüs, minibüs v.s. bu araçların plaka, marka, model ve mekan bilgilerini. Hatta mümkünse, özellikle artçılı arkadaşlar, artçınızdan resmini yada videosunu çekmesini isteyip resimlerini bile ekleyebiliriz.

Bunları bu başlık altında toplarsak belki okuduklarımızdan birine rast geliriz dikkat ederiz yada tanıdığımız biri çıkar uyarırız, bellimi olur?

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Valla bir ara ben niyeti iyiden iyiye bozmuştum. Benim bulunduğum yerden midir bilinmez sürücüler ve yayalar motosikletten çekiniyorlar. Ben de üzerime süren olursa, ben de üzerine sürüyorum. :D Tabi şaka bir yana trafikte çok fazla böyle durumla karşılaşmadım. Ama karşılaştığımda da gıcıklığın kralını yaptım. Yanına yaklaşıp basbas bağırdığım adam bile oldu. O derece dellendirdiler beni.. :pr: :pr: :pr:

Adrenalin patlaması ile kavgaya kadar gider. Fotoğraf aklıma bile gelmez.
Zaten ben artçıya foto çek desemde, o çoktan levye benzeri bir şeyi eline alacaktır. :)
Kavga çıkarsa kesinlikle ifşa olacaktır. Yerel yada ulusal kanallar yayınlar.
Trafikte maganda terörü, iki motorbisikletli cani, araç sürüşünü darp etti :) :)

Adrenalin patlaması ile kavgaya kadar gider. Fotoğraf aklıma bile gelmez.
Zaten ben artçıya foto çek desemde, o çoktan levye benzeri bir şeyi eline alacaktır. :)
Kavga çıkarsa kesinlikle ifşa olacaktır. Yerel yada ulusal kanallar yayınlar.
Trafikte maganda terörü, iki motorbisikletli cani, araç sürüşünü darp etti :) :)

:):):):):) Ne gerek var bunlara ama doğru kesinlikle ifşa olurlar.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Şiddet karşıtı bir fikrim daha var.
Sürücüye gider. Hata nerde ? ortak yol bulup, yanlışlarımızı düzeltelim derim.
En yakın kafeye götürürüm.El ele tutuşur.Gözünün içine bakarım. Kız ise hata kesin bendedir.
Erkek ise zaten kimin hatalı olduğu önemli değil. ikimizi de orda döverler :)

BU ARAC SÜRÜCÜSÜ TRAFIKTE SAYGISIZ SEVIYESIZ İNSANDAN UZAK BİLİNEN İSMIYLE TRAFİK CANAVARIDIR LÜTFEN YAKLAŞMAYIN DIKKAT EDIN uyarısı yazan bır cıkartma yaptıralım ve bızlere yanlış yapan aracın sıkışık trafıkte caktırmadan arkasına yapıştıralım bütün gün avanak avanak trafıkte öyle dolaşsın amcam :)

BU ARAC SÜRÜCÜSÜ TRAFIKTE SAYGISIZ SEVIYESIZ İNSANDAN UZAK BİLİNEN İSMIYLE TRAFİK CANAVARIDIR LÜTFEN YAKLAŞMAYIN DIKKAT EDIN uyarısı yazan bır cıkartma yaptıralım ve bızlere yanlış yapan aracın sıkışık trafıkte caktırmadan arkasına yapıştıralım bütün gün avanak avanak trafıkte öyle dolaşsın amcam :)

güzel fikir ama o yazıyı hangi fontta yapacan çok uzun bi yazı daha kısaltılmışı kullanılabilir.Aynı bu şey gibi oldu ilkokuldayken arkadaşlarımın arkaasına postit kağıdına yazıalr yazar yapıştırırdık sonrada dalga geçerdik ta ki hocamın bunu görüp herkesin içinde beni çağırıp o kağıdı anlıma yapıştırına kadar :queen::queen::queen:

güzel fikir ama o yazıyı hangi fontta yapacan çok uzun bi yazı daha kısaltılmışı kullanılabilir.Aynı bu şey gibi oldu ilkokuldayken arkadaşlarımın arkaasına postit kağıdına yazıalr yazar yapıştırırdık sonrada dalga geçerdik ta ki hocamın bunu görüp herkesin içinde beni çağırıp o kağıdı anlıma yapıştırına kadar :queen::queen::queen:

ya aslında o tıp arac sürücülerı için söylenecek o kadar uzun sözler varki kısalta kısalta ancak bu kadar olabıldı ama ıyı düşünülürse dahada kısaltılabılınır

ya aslında o tıp arac sürücülerı için söylenecek o kadar uzun sözler varki kısalta kısalta ancak bu kadar olabıldı ama ıyı düşünülürse dahada kısaltılabılınır

Aslında bununla ilgili bizim gördüğümüzde anlayacağımız dikkat edeceğimiz bir logo bulup bu logolu stickerları yapıştırabiliriz. Motosiklet kullanıcıları tanıyacağı için onlar kaçar. Hem böylece hem ifşa olurlar hemde biz temkinli oluruz.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Ben öyle bi yazıyı ancak kendi motosikletime yapıştırırım.
Kesinlikle benimle alakası olmadığı halde
bi yere bi şekilde yazdırabilirim.
!Dikkat Trafik canavarı Uzak durun diye.
Veya dikkat acemi diye :D

kalkışlarda felan böyle sağa sola doğru yalpalarım motoru :D

Trafikte maganda terörü, iki motorbisikletli cani, araç sürüşünü darp etti

Bence en etkili başlıklardan biri bu olur.

bu aracta bomba yüklü dikkat
gerısını sız düşünün

hacı çok uzun olmuş bunun yerine
DİKKAT GERİZEKALIDIR
veya
DİKKAT ÖKÜZDÜR
veya
DİKKAT ARABASÜRMEYİ BİLMİYOR

Diye a4 kağıdı büyüklüğünde dikkat çeken stickerler olacak trafik sıkıştığında sağdan veya soldan yanaşıp tık diye yapıştıracan

Arkadaşlar diğer araçlarla ilgili çilemiz hiç bitmez, buna yönelik yapabileceklerimizi tartışıyoruz fakat maalesef derdimizi sadece kendimize anlatabiliyoruz. Ben burada birbirine saygısız motosiklet kullanıcılarından şikayetimi yazmak istiyorum. Ramazan başlayalı her gün iftara yakın berbat köprü trafiğine giriyorum. Diğer araçlar zaten trafikten hareket edemiyorlar. Fakat bu sürede beni en çok korkutan birbiriyle yarışırcasına kullanan motosiklet sürücüleri oldu. Mecidiyeköy viyadüğündeki 20cm. lik emniyet şeridinde 5 motor arka arkaya sakince gidemiyor. aradan ikisi mutlaka en sağ şeritteki aracın soluna geçiyor, araç şoförü de ne tarafa kıracağını şaşırıyor. Sağa çevirse 4 motor, sola çevirse diğerlerini sollamak için araya dalan motorlar. Burada kim hatalı sorgulamak gerekiyor. Çok uzun oldu, kusura bakmayın.

Yada burada bir başlık açalım, Adminlerden de istirham ederiz o başlık hep ana sayfada kalır...

Başlığın adı ne olabilir...Mesela; "Günün Öküzü" çok güzel olur.

Şöyle yazabiliriz:

35 XX 000 plakalı ..... renkli ......model araba.
..........yönde giderken sinyal vermeden aniden şerit değiştirdi, neredeyse arabasını motoruma yükleyecektik...gibi

bence çok iyi olur, küfür etmemek ve hakaret etmemek şartıyla (Hiciv ve inceden geçirmek serbest olur) buradan yazabiliriz.

Arkadaşlar diğer araçlarla ilgili çilemiz hiç bitmez, buna yönelik yapabileceklerimizi tartışıyoruz fakat maalesef derdimizi sadece kendimize anlatabiliyoruz. Ben burada birbirine saygısız motosiklet kullanıcılarından şikayetimi yazmak istiyorum. Ramazan başlayalı her gün iftara yakın berbat köprü trafiğine giriyorum. Diğer araçlar zaten trafikten hareket edemiyorlar. Fakat bu sürede beni en çok korkutan birbiriyle yarışırcasına kullanan motosiklet sürücüleri oldu. Mecidiyeköy viyadüğündeki 20cm. lik emniyet şeridinde 5 motor arka arkaya sakince gidemiyor. aradan ikisi mutlaka en sağ şeritteki aracın soluna geçiyor, araç şoförü de ne tarafa kıracağını şaşırıyor. Sağa çevirse 4 motor, sola çevirse diğerlerini sollamak için araya dalan motorlar. Burada kim hatalı sorgulamak gerekiyor. Çok uzun oldu, kusura bakmayın.

:cat::cat::cat:

Yada burada bir başlık açalım, Adminlerden de istirham ederiz o başlık hep ana sayfada kalır...

Başlığın adı ne olabilir...Mesela; "Günün Öküzü" çok güzel olur.

Şöyle yazabiliriz:

35 XX 000 plakalı ..... renkli ......model araba.
..........yönde giderken sinyal vermeden aniden şerit değiştirdi, neredeyse arabasını motoruma yükleyecektik...gibi

bence çok iyi olur, küfür etmemek ve hakaret etmemek şartıyla (Hiciv ve inceden geçirmek serbest olur) buradan yazabiliriz.

Bencede güzel olur, Modlara duyurulur.......

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar