DIFI BULLET CEKET inanilmaz fiyat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer

Ekli dosyalar

• difibulletceket.jpg
    difibulletceket.jpg
    39.6 KB · Görüntüleme: 6,714
Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Model ve renk olarak çekici gelmedi bana.

Son düzenleme:
Revit Air de akşamları üşüyünce bir hafta önce ucuz bir mont arayışına girmiştim Şirinevlerden 90 kusur liraya aldım içlik çıkmıyor-boyunda ve belde ayar cırtları vs yok önde hava giriş yok.Ayar cırtlarına sonradan çözüm uydurulabilir ama diğerleri için çözüm yok. Akşamları kesinlikle üşütmüyor-terletmiyor da, ilginçtir boyundan rüzgar almadım.Ben pek beğenmeden uygun fiyatlı diye aldım ama gören herkes beğendi :)

Benim merak ettiğim korumaları pedler var diyor ama bunlar me kadar koruma sağlar normal ce onaylı korumalı mı

motomax dan 1 deri 1 kumaş kışlık mont aldım.kışlığı 1 kere deneme amaçlı giydim,deriyi ise 3-4 ay kullandım ikiside fiyat olarak çok uyguna aldım ve kaliteli markalardı.aksesuar alacaklar motomax ın fırsatlarını kaçırmayın derim...
(not:motomax ile hiçbir bağlantım yoktur.sadece kullanıcı (alıcı) tecrübelerime dayanarak söylüyorum...)

bu montu inceledim bende fiyat-kalite olarak alınabilecek en uygun montlardan biri ,etikette 130 € yazıyordu ama zaten o fiyata alınmaz,etmez o kadar .

Bu mont yapısı gereği ( ayarlama cırt vs yok ) vücuda tam oturmadığı için ce onaylı koruma olsada kayar gider. Serin havalarda kullanılabilcek fiyatına göre güzel denilebilecek bir mont.Şahsen 140-150 lira verip ne kadar koruyacağı belli olmayan markalar yerine bunu aldım. Avrupa menşeili bir marka olması güven verdi belki, tercih meselesi tabiki...

ben de 1 tane alıcam önerirmisiniz? Bu fiyata bundan daha iyisini veya bundan daha ucuzu var mıdır?

Üşütmez,rüzgar almaz,bel ve kollarda cırtcırt var..
Ben kullanıyorum memnunum..
Malzemesi,işçiliği başarılı..
Bulabilirseniz alın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar