Vitrin koyacak yerim yok 3-4 tane dursa yeterli benim içinBende italyan ve japon olmak üzere toplam 23 adet 1/64 ölçekli model araç var, 24. yoldaBahsettiğiniz gibi duvara raf baktım bi ara ama sanırım ilerleyen zamanda cam vitrin alıcam böyle giderse. Hem model sayısı çok arttı hem de figürler var, bu yüzden vitrin daha kullanışlı ve şık olur düşüncesindeyim
Tesekkür ederimİkea’da cam vitrin var. Diecast sergilemek için çok iyi. 4 katlı. Çok uzun zamandır almıyorum ama eskiden bestel hobiyi az talan etmemiştim. Atinaya yol düşerse fasma models diye bir dükkan var. Sahibide motorcudur üstelik. Orada da tavandan tabana çeşit çeşit model var.
![]()
BLALIDEN siyah 35x32x151 cm cam vitrin - 00520519 | IKEA
BLALIDEN siyah 35x32x151 cm cam vitrin - 00520519 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Ben motosiklet almak istiyorum ya teki 1500 küsur civarında ama dediğin gibi 4 tanesi takım lastik alabilirizşu dördünde gözüm var, ama o paraya bir takım lastik alacağım
![]()
Ben motosiklet almak istiyorum ya teki 1500 küsur civarında ama dediğin gibi 4 tanesi takım lastik alabilirizşu dördünde gözüm var, ama o paraya bir takım lastik alacağım
![]()
Motosiklet bakıyorsan Maisto'nun kaliteli modelleri var temu gibi yerlerde Türkiye'dekinin yarısı ya da üçte biri fiyata bulabilirsinBen motosiklet almak istiyorum ya
Çok güzeller, ben de ducati var lego sürekli paddock standından düşüyor titresimde
Teşekkür ederimMotosiklet bakıyorsan Maisto'nun kaliteli modelleri var temu gibi yerlerde Türkiye'dekinin yarısı ya da üçte biri fiyata bulabilirsin