Diecast alan var mı

Motosikleti
Triumph Trident 660
Bu tarz şeylere ilgim var ama bunları sergileyecek raf yok duvara montajlı raflar gördüm trendyolda sizinde kullandığınız var ise link atabilir misiniz.
Gerçeğini alamıyoruz oyuncağını alak bari

Motosikleti
DUKE 250
şu dördünde gözüm var, ama o paraya bir takım lastik alacağım :)

ds4ros1.png

Bende italyan ve japon olmak üzere toplam 23 adet 1/64 ölçekli model araç var, 24. yolda :D Bahsettiğiniz gibi duvara raf baktım bi ara ama sanırım ilerleyen zamanda cam vitrin alıcam böyle giderse. Hem model sayısı çok arttı hem de figürler var, bu yüzden vitrin daha kullanışlı ve şık olur düşüncesindeyim

Şu ikisinden var, taa seneler önce, Sertab Erener'in Eurovision'u kazandığı sene Konya'da bi fuardan almıştık diye hatırlıyorum ama yanlış da olabilir. Kitaplığımda duruyor.

1205857481rvh.jpg

9016701354034.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Trident 660
Bende italyan ve japon olmak üzere toplam 23 adet 1/64 ölçekli model araç var, 24. yolda :D Bahsettiğiniz gibi duvara raf baktım bi ara ama sanırım ilerleyen zamanda cam vitrin alıcam böyle giderse. Hem model sayısı çok arttı hem de figürler var, bu yüzden vitrin daha kullanışlı ve şık olur düşüncesindeyim
Vitrin koyacak yerim yok 3-4 tane dursa yeterli benim için 😁

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
İkea’da cam vitrin var. Diecast sergilemek için çok iyi. 4 katlı. Çok uzun zamandır almıyorum ama eskiden bestel hobiyi az talan etmemiştim. Atinaya yol düşerse fasma models diye bir dükkan var. Sahibide motorcudur üstelik. Orada da tavandan tabana çeşit çeşit model var.

Motosikleti
Triumph Trident 660
İkea’da cam vitrin var. Diecast sergilemek için çok iyi. 4 katlı. Çok uzun zamandır almıyorum ama eskiden bestel hobiyi az talan etmemiştim. Atinaya yol düşerse fasma models diye bir dükkan var. Sahibide motorcudur üstelik. Orada da tavandan tabana çeşit çeşit model var.

Tesekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ds4ros1.png
Ben motosiklet almak istiyorum ya teki 1500 küsur civarında ama dediğin gibi 4 tanesi takım lastik alabiliriz 😁

ds4ros1.png
Ben motosiklet almak istiyorum ya teki 1500 küsur civarında ama dediğin gibi 4 tanesi takım lastik alabiliriz 😁

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Diecast nedir bilmeyenler için destek olayım; mealen model araba, oyuncak araba, süs. Yaşı yetenler için örneklendirmem gerekirse "Matchbox" , "Majorette"

@pysduck Hw’ın bazı serileri ve sth’leri çok özel. Ben pek sevmiyorum hw ama iyi para edenleri var

Motosikleti
Triumph Trident 660
Diecast değil ama ben de lego seviyorum.

Bağımlılık yapıyor.

Aynı zamanda 200 tane falan da hotwheels koleksiyonum var.
Çok güzeller, ben de ducati var lego sürekli paddock standından düşüyor titresimde 😀

Motosiklet bakıyorsan Maisto'nun kaliteli modelleri var temu gibi yerlerde Türkiye'dekinin yarısı ya da üçte biri fiyata bulabilirsin
Teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar