Diablo Rosso II mi, Pilot Street mi ?

Merhaba arkadaşlar, CBR 250 motor aldım fakat lastikler kötü, yolda giderken güven vermiyor ve acilen birini tercih etmek gerekiyor. Çok araştırma yaptım lastik ebatları üzerindeki tarihler vs. Iki lastik arasında çok fark olacağını sanmıyorum fakat aklıma takılan 2 şey var siz değerli arkadaşlardan yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum.

Michelin Pilot Street 66S max hız 180 kmh radial teknolojisi yok.

Pirelli Diablo Rosso II 66H max hız 210 kmh radial teknolojisi olan bir lastik.

Ebat olarak şuan 160 arka 120 ön var ama ben orjinal ebat olan 140 110 taktıracağım.

Kocaeilde oturuyorum tavsiye edebileceğiniz yer varmıdır ?

250cc için rosso2 mantıklı 10-15bin arası götürür motolastik'ten sipariş geçebilirsiniz adresinize

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için, bu lastikten kullandınız mı peki çevrenizdekilerin görüşleri mi ?

Rosso 2 takili r25 virajda hiyvangibişiyaparken pilot street takili olan ben viraja gelirken gaz kesiyorum.
Ama şoyle bir durum var cbr250r olan bir arkadasima 2015 uretim pilot street aldik benim motordaki lastikler 2013 uretim kendi motorumla sokak girisinde gaz acinca yilan gibi olurken arkadasin motorununun canini cikarsamda olmadi.
Sen yinede rosso 2 al. Bende onumuzdeki sezon sadece arkaya rosso 2 alicam önden gayet memnunum

Rossi 2 çok güzel fakat kullanım ömrü çok az.
Cbr 250 yi satarken expert 5 aylık olan Rosso 2 lastiklerin değişmesi gerektiğini söyleyince şok olmuştum. Ön lastikde birçok çatlak oluşmuş.
Lastikler 2015 üretimi idi.
Kesinlikle orjinal ebatların da lastik tak.
Ben bir boy büyük takmıştım pişman oldum. Motor hantallasiyor .

Son düzenleme:
Rosso2'nin ömrü 250cc ve altı motorlar için yeterlidir 600cc-1000cc için ömrü kısa tabi cafe motorcusu değilse yol viraj Performans varsa en fazla 7000km dayanır

arkadas cbr 250 sine Pilot Street taktırdı çocuk ben neye biniyomusum dedi aşırı rahatladı bende bugun kullanma fırsatı buldum motor cidden değişmiş ne olursa olsun o fabrika lastiklerinden kurtulda ben pilot streeti öneririm michel markasını öneririm kendi motorumdada ikizimin motorunda ve arkadaslarımın motorlarındada michelin taktırmaya ikna ettim hepsi beğendi pişman olmadı

Rosso 2 kullaniyorum cok memnunum, istegim disinda hic kaymadi simdiye kadar. Bugun sabah yagmur ciseledi biraz ama ona ragmen arabalarin fren yaparak girdigi viraja gaz acarak girdim, bana misin demedi.

rosso 2 candır:)şiddetle tavsiye ederim ben çok memnunum.motolastikten sipariş verebilirsin aynı gün kargo yapıyorlar.

Rosso 2 kullanıyorum, IRC'lerden sonra alacağın tat bambaşka :)

Bu arada cbr 250 de rosso 2 kullananların lastik basınçları kaç?

Ben pilot street kullaniyorum bu lastigin radial olmadigini kim soyledi sana ? Ben yaz kis kullaniyorum cok memnunum

bende pilot street kullanıyorum sıddetle tavsiye ediyorum bir arkaşda yukarda rossoların uzun sure bitmedigini yazmş onlar pist lastigi ve çabuk eriyor r25 ın de konusunda gördük fotograflarda atıldı pilot street tavsiye ederim

Ben pilot street kullaniyorum bu lastigin radial olmadigini kim soyledi sana ? Ben yaz kis kullaniyorum cok memnunum

Michelin sitesinde gördüm ve Türkiyede hiç rastlamadım alacağm yere de sordum radyal gelmiyor dedi, pilot street 2 çeşiti varmış turing amaçlı kullananlar için radial, şehir içi kısa mesafe için düz versiyon.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------

Bridgestone Battlax Hyper Sport S20 kullanan varmı peki nasıl bir lastikdir ?

Arka 140 http://www.lastikal.com.tr/urun_goster.aspx?uid=12415

Ön 110 http://www.lastikal.com.tr/urun_goster.aspx?uid=12414

Kardeş sen şu IRC den bir kurtulda biran önce Rosso yada pılot farketmez. Bana gelirsek Herkes Rosso dedi ben pılot taktım zıtımda biraz. Pılot gayette iyi pisman değilim.

Kardeş sen şu IRC den bir kurtulda biran önce Rosso yada pılot farketmez. Bana gelirsek Herkes Rosso dedi ben pılot taktım zıtımda biraz. Pılot gayette iyi pisman değilim.

Aynen katılıyorum. IRC lerden kurtulup rosso II veya pilot street tercih edimeli. İki lastikde şahane. Maddi imkan elverdiği sürece bu iki modelden birini al. Başka marka veya modelde macera aramaya gerek de yok.

Daha ucuz olsun dersen o zaman başka marka model öneren de çıkar. Ancak senin motoruna ebatları uyumlu olan piyasadaki en iyi iki lastik modeli budur.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar