Diablo Rosso II mi, Pilot Street mi ?

Rosso 2 kullanan çok tanıdığım var. Hiç birisinden memnuniyetsizlik duymadım. Aksine yol tutuşu ile ilgili hep olumlu yorumlar belirttiler.

Ybr'de pilot street kullanıyordum. Ybr nin ebatlarindaki hamur kalitesi aynıysa yani sadece ebat farklı ise ben tavsiye etmem. He ebat farklı olduğu için lastigin kalitesi artirilmistir onu bilemem ben beklediğim performans i alamamistim pilot street lerden

Delinin biri rosso2 demiş bizim çoook zeki motorcularımız da pilot serisine çöp muamelesi yapmış.

Cbr 250r motorumda pilot street takılı motor 600kmdeyken takıldı şuan 10bin kmde lastik hala sağlam tavsiye ederim
Arkadaşımın cbr 250sinde rosso 2 takılı güven hissi yol tutuş hemen hemen aynı geldi bana yalnız arkadaş rosso 2yi takalı 4 bin km oldu lastikler yavaş yavaş bitiyor gibi yani pilot streete göre daha kısa ömürlü ve pilot streetin kış ve ıslak performansı çok daha iyi

Şuan irc yok zaten bende, ön metzeler arka bridgestone var fakat eskimişler, kararım pilot street olacak, bir bayide buldum da fiyat olarak 700 e değişecek işçilik dahil, tarih 2015 in18. Haftasıymış bayram sonunu bekliyorum artık :) herkese çok teşekkür ederim. Bayramımız mübarek olsun Allah kazasız belasız yolculuklar nasip etsin hepimize inşallah.

Bugün pilot street taktırdım :) çok hoşuma gitti daha önceki 160 120 ebatlardaki lastikler çok hantalmış virajlarda dönmüyormuş resmen. Michelinden sonra motor rahatladı manevralar çok iyi oldu, içime de sindi hava yağmurluydu düşük hızda gezdim fren yaptım kayma felan yaşamadım zira eski lastik kendini bırakıyordu kuru zeminde bile. Benim yaptıklarım profesyonel test değil tabiki ama benim kullanım amacıma çok uydu diyebilirim. Bu arada lastik ustalari hep michelinden yana.

para sıkıntın yoksa 10bin 15 yeter diyosan rosso 2 al
20000-25000 gideyim diyorsan michelin pilot al
ben pilot kullanıyorm cbr 250r da gayet memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar