Ülkemizdeki kanser vakaalarının artışına bakılınca yaşanılan olayların hiç de sıradışı olaylar olmadığı zaten belli...Maalesef arkadaş tipik yurdum memur profiline denk gelmiş.Yapacak bir şey yok,çark böyle

Memurlar günde 8 saat çalışırlar,öğle molası 1 saat.Akşam 16:30 oldumu yavaştan toparlanmaya başlarlar.Ayıp olmasın diye saat 16:45'e kadar oda içinde 1-2 volta atarlar vs...Sonra da ana haber bültenlerinde acıklı bir fon müziğiyle ayakkabısının altı delik geçim sıkıntısı çeken bir öğretmen olarak gururlanırlar

r:Hiç kimse kusura bakmasın.Günde 25-30 liraya 16 saat çalışmış bir kişi olarak bunları yazıyorum.Ne bir ek dersim var,ne öğle tatilim,ne haftasonum,ne yıldızlı pekiyili bir karne verip 3 ay yatmam

r:Hiçbir memurlar tartışmaya girmek istemiyorum.Sadece işlerinden o kadar bunalmışlarsa bir günlüğüne işlerimizi değişelim.Rabbim öncelikle insana şükür etme lütfu nasip etsin.Allah şahidimdir,daha bir öğretmenden,bir hemşireden,bir doktordan,ne bileyim işte kısacası bir memurdan şükür kelimesini duymadım.En düşük memur maaşı bir asgari ücretlinin kaç katı:silent:
Geçen gün yaz tatiline girmiş bir öğretmen grubuyla çalıştığım cafede yaptığımız sohbet...
Öğretmen - Nargile ne kadar?
Ben - 15 lira hocam...Güzel bir elmalı hazırlatayım mı?
Öğretmen - Aaaaaa...Unuttun galiba,biz öğretmeniz.Nargile içecek para bizde ne gezer...:salut

Utanmasa ağlayacaktı)
Ben - Siz de haklısınız hocam.Biz zaten arkadaşlarla her akşam nargile keyfi yaparız.Porsiyonu 20 liradan yemek yeriz...Neyse bir ara hatırlatın da size de ısmarlayalım...
Ve buz gibi bakışlar...YORUMSUZ...