destinofrock dün kaza yaptı ayrıntılar.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun kardesime geregi neyse yapıcaz plaka dogru cünkü tarife uyuyor poliste rapor tuttuysa adamı kıskıvrak yakalar türk polisi

Büyük geçmiş olsun :rendeer:
Acil şifalar diliyorum..
Arkadaşlar korumasız çıkmamaya özen gösterin lütfen...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
serkan79' Alıntı:
geçmiş olsun kardesime geregi neyse yapıcaz plaka dogru cünkü tarife uyuyor poliste rapor tuttuysa adamı kıskıvrak yakalar türk polisi

türk polisi yakalasa yakalasa gariban ehliyetsiz motorcuları yakalar

saygılar

ya çok geçmiş olsun arkadaşım bu ne şanssızlık ya bir ay önce benimle beraber aynı gün kaza yapmıştık bugün yine kaza haberini aldık çok geçmiş olsun o meganı ve sahibini gören arkadaşlar lütfen polis molis çağırmayın direk girin :pr: o insan kılıklı dört tekerli hayvana:pr: tekrar çok büyük geçmiş olsun bir an önce iyileşmen ve aramıza dönmen dileğiyle :rendeer:

Büyük geçmiş olsun. :rendeer:

çok geçmiş olsun ya inşallah çabuk iyileşir acil şifalar iki arkadaşımıza da....:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
donniedarko' Alıntı:
türk polisi yakalasa yakalasa gariban ehliyetsiz motorcuları yakalar

saygılar

yakalatma kardesim sende kendini alala nerde polis var oradan geciyon göster basın kartını gazeteciyim de bişe yapmazlar :)

Çok geçmiş olsun.Acil şifalar,bir kaç gün sonra kendini iyi hissedip ayağa kalkma sakın kaynama safhasında ayak zayıf oluyor.Ben ikinciye kırdım çünki.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
serkan79' Alıntı:
yakalatma kardesim sende kendini alala nerde polis var oradan geciyon göster basın kartını gazeteciyim de bişe yapmazlar :)

papaz hergün pilav yemiyorki :p :p ya ama şaka bir yana songünlerdeki kontroller can sıkmaya başladı ehliyetim olsa da bu kadar çevirmeye gelemem ya nedir bu her sokak başında dur ehliyet? neyse konu dışına çıktım yine pardon

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Destinyofrock arkadaşımıza geçmiş olsun diliyorum geçen sefer de dedik ama tutmaı duamız inşallah bu sefer tutar Kader arkadaşım inşallah bu son kazan olur çabucak iyileşir aramıza dönersin :rendeer:

kader arkadışımıza ve artçısına geçmiş olsun. acil şifalar....

aman be üzüldümşimdi,geçmiş olsun:(
uamrım en kısa zamanda iyileşirsin kadercim..

Çok geçmiş olsun. En büüyük kazan bu olmuş olsun...

Çok geçmiş olsun. En büüyük kazan bu olmuş olsun...

Son düzenleme:

V&B

geçmiş olsun arkadaş allah korumuş.neyse o it herif gibi insanlar trafikte çok var en önemlisi tam koruma ve dikkatli kullanım.ve kesinlikle trafik akarken araç ve kaldırım arasında gitmeyelim bizlerde birer büyük araç gibi hareket edelim şerit takibi sinyal falan.trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar