Desperadost Canlı Yayında

sellçuk sağol denizliye selam olsun tüm motosiklet'ci kardeşlerime 2. bölüm aslında çok güzel onu halletmeye çalışıyorum:mrgreen: az sonra ekleyeceğim kazalardan vs. bahsettim adanadaki çanakkaledeki ist . itfaye aracının çarptığı arkadaşımızadan az sonra inşallah ....

sevgili arkadaşla ELINT kardeşim bu yayını eklemişti fakat seste ve görüntüler'de eksiklikler vardı o yüzden düzelttim ve youtube ekledim!
sizler'den bahsettim herkez izler umarım! motosiklet, motosiklet'ci adına adımlar atmaya' kanayan yaralarımıza parmak basmaya çalışıyorum (kazalar vs.)gücümün yettiğince:) ! sabırla seyrederseniz mesajları göreceksiniz! tabiki bir programla bu başarılmaz ama bir adım olduğuna inanıyorum ulusal kanan'a deniz hanıma teşekkür ederim..
http://www.youtube.com/watch?v=ZDaSWT76VOI
ikinci bölümü az sonra ekleyeceğim...

ogün ilk sayfaya senin videoyu ekledim:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Desparadost dostum tebrik ederim, başarılarını artırarak sürdürmeni dilerim. Bu arada şarkının temiz bir kaydı yok mu internette, görüntüsüz de olsa dinleyebileceğimiz? Ayrıca yayında konuşma becerini çok iyi buldum:)

Konuyu dağıtmak gibi olmayacaksa ben ulusal kanal'ın haline takıldım. Sunucu konuya hakim değil, bedenine hakim değil, reji mola vermiş herhalde, resim seçici yemekte, ses teknisyeni grevde.... anlamadım. 2. videoda eğitim veren arkadaş kim bilmiyorum, belki siteden, buralardan biridir ama o arkadaşa önce bir genel trafik eğitimi, çevreye saygı eğitimi, farkındalık eğitimi vs lazım. Kardeşim çekim yapacak yer mi bulamadın, gitmiş şeridin tekine kurulmuş hikaye anlatıyor... İnanamıyorum.

Desparadost dostum tebrik ederim, başarılarını artırarak sürdürmeni dilerim. Bu arada şarkının temiz bir kaydı yok mu internette, görüntüsüz de olsa dinleyebileceğimiz? Ayrıca yayında konuşma becerini çok iyi buldum:)

Konuyu dağıtmak gibi olmayacaksa ben ulusal kanal'ın haline takıldım. Sunucu konuya hakim değil, bedenine hakim değil, reji mola vermiş herhalde, resim seçici yemekte, ses teknisyeni grevde.... anlamadım. 2. videoda eğitim veren arkadaş kim bilmiyorum, belki siteden, buralardan biridir ama o arkadaşa önce bir genel trafik eğitimi, çevreye saygı eğitimi, farkındalık eğitimi vs lazım. Kardeşim çekim yapacak yer mi bulamadın, gitmiş şeridin tekine kurulmuş hikaye anlatıyor... İnanamıyorum.
baba'cım sana ne diyeyim :rendeer::mrgreen: haklısın valla ya abi'cim ben her salı 13.00 15.00 arası kadın'sağlık 'güzellik adlı programda gitar çalıyorum! inan varya deli oluyorum:mrgreen: her yorumunda haklısın ama ne yapayım sorunlar var tv para vermiyor'ki abi o yüzden kim kime dum duma çocuklar süper kişilik olarak ama dediğin gibi ne resim secici:mrgreen: ne camera 1 kişi bir sağa bir sola :queen: sesci allaha emanet ya abi gece gece koptum ya:queen: sen tv cisin galiba bu işlere yakınsın çözmüssün ama yok işte büyük tv ler bizlere şans vermiyorki ben 2 aya yakındır gidip geliyorum ama gel birde bana sor gerçi biz dış yapımız! lastik izi programına gelince o gün çok karışık oldu sponsor yapımcı son anda ben çıkmam değince yayını terk etti biz bir anda dceniz hanımla başbaşa kaldık bişeyler yapmaya çalıştık o ögreten vtr deki eğitmen kardeşi tanımıyorum! o programın yapımcısının getirdiği vtr miş ..
teşhisler 10 numara sevgilerimi yolluyorum .
bu arada şarkımın linki bu ama buda demo versiyon inşallah önümüzdeki günlerde bitmiş halini sizlere dinleteceğim sevgilerimle .
http://www.motosiklet.net/forum/videolar/29512-mt-klip.html

Son düzenleme:
:queen: :queen: Benim kırmızı şeytanımı toplam(yaklaşık15 dakkada) 22 kere stop ettiren, bana ecel teri attıran(motor ha gitti ha gidicezzzz....), direksiyonu kitleyemeyen(artık öğrendi sayemde:D), iki tane kaskın birini kafasına taktıktan sonra diğerini nasıl getireceğini bana soran (hyosung un artçı koltuğundaki kask kemerini görmemiş :D) bu şahsiyetin canlı yayınını izlemiycem işteee:queen: :queen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:queen: :queen: Benim kırmızı şeytanımı toplam(yaklaşık15 dakkada) 22 kere stop ettiren, bana ecel teri attıran(motor ha gitti ha gidicezzzz....), direksiyonu kitleyemeyen(artık öğrendi sayemde:D), iki tane kaskın birini kafasına taktıktan sonra diğerini nasıl getireceğini bana soran (hyosung un artçı koltuğundaki kask kemerini görmemiş :D) bu şahsiyetin canlı yayınını izlemiycem işteee:queen: :queen: :queen:

Kimden bahsediyoruz kardeş???
Canlı yayın deyince!!!!

hanfendi karıştırdınız galiba size tanımıyorum ve o bahsettiğiniz ben değilim! lütfen ben medyatik bir motosiklet'ciyim ve butür komplimanlara gelmem :pr: :pr: :pr: çok kötüsünnnn konuşmuyorum:pale:

hanfendi karıştırdınız galiba size tanımıyorum ve o bahsettiğiniz ben değilim! lütfen ben medyatik bir motosiklet'ciyim ve butür komplimanlara gelmem :pr: :pr: :pr: çok kötüsünnnn konuşmuyorum:pale:

Kimden bahsedicem? Benim kırmızı şeytanı görünce afallayan ve ilk kez motosiklet kullanıyomuş gibi tırsmama sebebiyet veren işte şu şahsiyetten :p
92'den beri motosiklet kullanıyorum diyede çıkmış programlara ama işte işin aslı öyle deil arkadaşlar. Bu arkadaş motosikletçi deilmiş scooter cıymış :queen:
Benim motoru gördüğündeki surat ifadeni ölsem unutmam hehehehe :queen:

Bu arada şahidim olan otoparkçı ve ogüne: "sanada yakışmış, hade bakıyım" diyen sokak çocuğundan hiç bahsetmiyorum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar