- Konu Yazar
Elint videoyu gönderebilirsen sesi düzeltebilirim.
valla abi şuan slayt işi ile ugraşıyorum birazdan ayrı bir açıp oraya ekleyecegim. sonrada uyumayı düşünüyorum.:
Elint videoyu gönderebilirsen sesi düzeltebilirim.
valla abi şuan slayt işi ile ugraşıyorum birazdan ayrı bir açıp oraya ekleyecegim. sonrada uyumayı düşünüyorum.:pm den adresini gönderirsen yarın akşam gönderirim.
deminden beri pm ne yav diye düşünüp duruyorum.
yapmayaın bana böyle pm vm
zaten türkçemiz yarım yamalak..![]()
Gönderdim abicim PM ne
bakarsın...
sevgili ELINT biliyorum benden bıktın:mrgreen: ama 2 kere motosiklet'net dediğim yerleride kırpmışsın hadi ilk şarkıyı kırptın:queen: korkumdan msn 'i açamıyorum biliyorum yorduk seni ama bir ara
video'nun genelini lütfen:rendeer:acelemiz yok:wiinkk:
allaaa :queen: hay alla çok yaşa emi:queen:canım kardeşim ya valla haklısın :rendeer: sağol varol......:cat:abii valla gece 05:00 uyudum. 1,5 saatlik uyku ile yaktayım. cuma cumartesi ve pazar günüde ne ile ilgilendigimi biliyon saınırm.bu gece uykusuzluktan bayılmazsam bu akşamda motosiklet.nt dedign yerleri yayınlarım:salut:
bu arada videonun elime gelme hikayesinede anlatıyım arkadaşlara eminim bu tür kayıpların olmasını anlayışla karşılayacaklardır.
desperasdost bu görüntüleri msn'den yolladı ve dosya büyüklügü toplam 1.5 gb ve benim elime ulaşması 18-19 saat sürdü. gece gündüz pc açık nerdeyse baglantı kopmaması için duat edecez. neyse bir gün sonra video geldi sonra formatını degiştirmeye ugraştım. elimdeki programlar 1.5 gb dosyanın formatına degirtirmeye yetmedi. neyse biryerden total convertör buldum oda aönca bukadar çevirdi. arada kesitiler yapmış benim bilgim yoktu.
dün gece videoyu eklediktensonra demesin mi elint benim müzigi kesmiş hadi onuda ekle diye. haydaaaaa neyse oda kuru kuru gitmesin diye mt klib adı altında topiç açtım. neyseee şimdidde diyorki başak yerlerdede kesinti onlara bir kilp çekşimdi ben ne yapıyım:silent:
a-ulusal kanala bomba koy
b-ulusal kanalın sescisinin yemegine fare zehiri koy
c- desperadostu nasa uzay aracının içine sakla uzaya gönder birdaha gelmesin.
d-kaçışın yok desperadosta klibi çek.
:mrgreen: :mrgreen: