Desperadost Canlı Yayında

24/03/2007 tarihinde desperadost arkadaşımızın ulusal kanaldaki canlı yayın görüntüsü:rendeer:
Vatana millete hayırlı uğurlu olmasını dilerim :mrgreen:

not: ses vasat hatta vasatında altında.ulusal kanal sagolsun mono kayıt yapmış.ve seside açmamış.:pr: videosun sesini arttıramadım. onun için ne kadar volume+ tuşu varsa sonuna kadar basın.:mrgreen:
...................edit...............
desperadost ses sorununu giderdi. sorunu olmayan video:p

[YT]ZDaSWT76VOI[/YT]

2. bölüm

[YT]h2fHYfx8CQ0[/YT]

Son düzenleme:
Eveeeeeeeeet. Sonunda ampul icad edildi. :) hayırlı uğurlu olsun......
gönül isterdiki benim kayıt ettiğim görüntüler buraya konmuş olsaydı ama sağlık olsun. elinize sağlık.

bravo des hocam...

ama ses gelmiyor...makinistt seeesss.....:mrgreen:

bravo des hocam...

ama ses gelmiyor...makinistt seeesss.....:mrgreen:

abi valla elimden geleni yaptım ama ses fazla açılmıyor.ulusal kanal sağolsun mono kayıt yapmış birde sesleri açmamışlar yaa:pr: siz elinizden geldigi kadar pc nin sesini açınnn. hoparlördende sesi açın ne kadar volume + tuşu varsa hepsine basın:mrgreen: . ben öyle yaptım sesi idare edecek seviyede çıkıyor:salut:

Son düzenleme:
üzüldüm şimdi...görüntü var ses yok iyimi...Yani abimizin yakışıklılığından başka bişey görünmüyor...:p

makinistt istifaaa.....:p

ya valla ELINT gökhan'ım çok uğraş'tı:rendeer: bi ara burak BSI kardeşim çok uğraşmıştı eklemeye çalıştı ama en sonunda gökhan olayı başardı sağolsun:rendeer: seyretme imkanı bulduk:mrgreen: ses valla böyle' açacağız mete'can ın dediği gibi makinist kötü değil valla:mrgreen: sesci kötüydü hanro sağol bu arada seni geçemeyiz karizmada :rendeer:

Bence bu bilgisayarlar ogün abiyi çekemiyor:) ne yaptıysam olmadı şu videoyu koyamadım şuraya. şimdide koyabilen çıktı, ses az. var bu işte bir iş.:)

bu işin sorumlusu o ulusal kanaldaki sesci. karınca sesi gibi açmışlar sesi. okadar ugraştım ama ses açılmıyor . cızırtı yapıyor ne dedigini anlaşılmıyor vs.. hem hoparlörden hemde bilgisayardan sesi açın ozaman dinleneyecek seviyeye çıkıyor..:pale:

sesi sona kadar açtım iyi çıkıyor. Ogün arkadaşımıza da teşekkürler.:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yürü be ogün kardeş kim tutar seni ses yok ama görüntü yeter artıyor bile:rendeer: :rendeer:

meşhur oldummmm:queen: gökhan farkedin artık adlı ilk şarkıyı biçmişşşşşş:queen: sizi seviyorum herkeze sonsuz teşekkürler canlar güzel günlerimiz olacak sizlerden beslen'dim :rendeer:

Bende de ses mis gibi..Sesi çok güzelmiş desperadostun :)
bu arada orkestra'yı sırf motosiklet'cilerden kuracağız bilgin olsun:wiinkk:

Son düzenleme:
devam desperadost, bu tarz calismalarini merakla bekliyoruz ve gonulden destekliyoruz...

bu arada biri sese el atsin yawww... ulead 10 programini indirip, seceneklerden ses ayarini 500 e getirin sonra videoyu tekrar kaydedin.. iste o zaman ses bangir bangir cıkar... en fazla da 3 dakka surer...

devam desperadost, bu tarz calismalarini merakla bekliyoruz ve gonulden destekliyoruz...

bu arada biri sese el atsin yawww... ulead 10 programini indirip, seceneklerden ses ayarini 500 e getirin sonra videoyu tekrar kaydedin.. iste o zaman ses bangir bangir cıkar... en fazla da 3 dakka surer...
baba'cım böyle dayanışma birbirimize destek olsun' motosiklet'ci tavan yapar bizede böyle kardeşlik yakışır daha güzel olaylarada el birliğiyle el atacağız inşallah:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Elint videoyu gönderebilirsen sesi düzeltebilirim.

Becerebilirsem birazdan size bir sürpriz var...:)

Evet Mt coştu ama YouTube bu coşkunluğa uyum sağlayamadı.
Senin için bir video hazırlamıştım ama you tube amcam bir türlü kabul etmiyor.
Çaresini bulur bulmaz ilk klibini mtnette yayınlayacağız.
Şimdiden hayırlı olsun.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar