Deri mont yazın giyilir mi? mont seçimi

Motosikleti
Rs200
Herkese merhaba bir mont almak istiyorum ve yaz aylarında kullanacağım daha korumalı olduğu için deri tercih etmek istiyorum ama herkes sıcakta çok terletir diyor bazı montlarda klima teknolojisi vs var diyorlar bu sayede terlemeyi azaltıyor gibisinden almak istediğim mont
İstanbulda yaşıyorum bana bir akıl verin bu mont ile yazı geçirebilir miyim yoksa
Bu montu mu alsam bilemedim insan deri almak istiyor hem görünüş vs ama sıcakta beni korkutuyor missile v3 airflow hava delikleri bakımından diğer deri montlardan daha fazla cevaplıyan herkese teşekkür ederim sağolun

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Yazın deri diyince harley sürdüğüm zamanlarda aklıma “arkadaşlar bu hafta akyakaya sürüyoruz herkes yelek giysin. Yeleği olmayan bayiden temin edebilir” diyen davar geldi. Bunu söylediğinde hava 42 dereceydi :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Motosikleti
cbf 150
ben yaz kış deri giyerim, yazın delikli deriler var daniese de falan yada spidide. Kışında normal deri ve içine içlik.

Deri en güvenli motosiklet ekipmanıdır gerisi bana göre palavra. Ama unutma iki tane olması lazım her zaman.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Üç mevsim deri mont giyiyorum, yazın file mont. Delikli deri dediğimiz perforated montlar iyi hava alıyor ama ben geçmişte onlardan biriyle de yazın pişmiştim. File mont bile yazın pişiriyor.

Herkese merhaba bir mont almak istiyorum ve yaz aylarında kullanacağım daha korumalı olduğu için deri tercih etmek istiyorum ama herkes sıcakta çok terletir diyor bazı montlarda klima teknolojisi vs var diyorlar bu sayede terlemeyi azaltıyor gibisinden almak istediğim mont
İstanbulda yaşıyorum bana bir akıl verin bu mont ile yazı geçirebilir miyim yoksa
Bu montu mu alsam bilemedim insan deri almak istiyor hem görünüş vs ama sıcakta beni korkutuyor missile v3 airflow hava delikleri bakımından diğer deri montlardan daha fazla cevaplıyan herkese teşekkür ederim sağolun
Delikli deri uzun yolda bal gibi gider

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Deri şahane birşey bu arada ekipman olarak. Tabii bu masada da varız. Yazın kullanmadım ama kışın çok severim. Şu ceketi tekrar giyeyim diye harley alıcam bi tane.

Motosikleti
Rs200
ben yaz kış deri giyerim, yazın delikli deriler var daniese de falan yada spidide. Kışında normal deri ve içine içlik.

Deri en güvenli motosiklet ekipmanıdır gerisi bana göre palavra. Ama unutma iki tane olması lazım her zaman.
kendi kullandığınız yazlık deri montunu yazabilir misiniz ve nerede yaşıyorsunuz ,çok teşekkür ederim

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Dainese Estrema kullanıyorum aşırı memnunum püfür püfür.

Ceket Alpinestars'ın bu ceketini kullanıyorum Dainese'ye göre daha rahat geldi bana ama bu omuz, kol vs. yapısına göre değişir kesinlikle denemeden alma. Astarını takınca kışın başlangıç aylarında astarsız da çoğu havalarda kullanabiliyorum yılın 5-6 ay giyilebilir geri kalanında Revit Quantum2Air'in üstüne şişme mont veya içine kazak giyiyorum. Deri 12 ay boyunca sürekli kullanılabilir(delikli yani air modelleri ve düz modelleri) ama ben Revit'in ceketini çok rahat buluyorum koruma konusunda bir deri ceket kadar değildir ama sıcaktan bıkıp sağa sola fırlatmaktansa yarısı kadar korumalı olan bir ceket giymeyi tercih ederim. Koruma konusunda deri bence sadece sürtünmede daha iyidir diye düşünüyorum.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Deri mont çok şık, çok havalı, çok estetik…ayrıca tüm diğer malzemelere göre koruma konusunda daha başarılı…

Ama yazın kullanması eziyet. Airflow falan geçiniz. İstediği kadar delikli olsun pişiriyor. Ha uzun yolda tamam olabilir ama şehir içinde kullanılmaz. Ayrıca acayip ağır, hareketlerinizi de kısıtlıyor.

Baktığınız montun farklı bir versiyonu olan GP Force Air kullanıyorum Ankara koşullarında. Şimdilik idare ediyor ama Haziran geldimi kaldırırım dolaba.

Motosikleti
750x
Yaz kış deri giyerim. Havalandırmalı deri mont kullanırsan rahat edersin.

Motosikleti
Rs200
Deri mont çok şık, çok havalı, çok estetik…ayrıca tüm diğer malzemelere göre koruma konusunda daha başarılı…

Ama yazın kullanması eziyet. Airflow falan geçiniz. İstediği kadar delikli olsun pişiriyor. Ha uzun yolda tamam olabilir ama şehir içinde kullanılmaz. Ayrıca acayip ağır, hareketlerinizi de kısıtlıyor.

Baktığınız montun farklı bir versiyonu olan GP Force Air kullanıyorum Ankara koşullarında. Şimdilik idare ediyor ama Haziran geldimi kaldırırım dolaba.

Teşekkür ederim anladığım kadarıyla yazın deri giymek mantıklı değil bayrama kadar gelen yorumlara göre montumu seçeceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yaz kış deri giyerim. Havalandırmalı deri mont kullanırsan rahat edersin.
Siz yazın hangi deri montu kullanıyorsunuz , teşekkür ederim

Motosikleti
cbf 150
Modelini hatırlamıyorum zaten daniese elli tane delikli yok sanırım air mair al bişey işte.

Deri mont haraketi kısıtlar doğru ama zaten düşme anında çok fazla haraket halinde olmamanız lazım. Ben viraja giren biriyim vespa ile bile yatarım o yüzden deriden başkası kurtarmaz. Ayrıca şehirde trafikte motor kullanmam onun için arabam var deli değilim

Motosikleti
Triumph Trident 660
Modelini hatırlamıyorum zaten daniese elli tane delikli yok sanırım air mair al bişey işte.

Deri mont haraketi kısıtlar doğru ama zaten düşme anında çok fazla haraket halinde olmamanız lazım. Ben viraja giren biriyim vespa ile bile yatarım o yüzden deriden başkası kurtarmaz. Ayrıca şehirde trafikte motor kullanmam onun için arabam var deli değilim
Abi tr de yaşadığını düşünmüyorum.
Şehir içinde araba tercihi keyif için motosiklet sürmek vesaire.
Ya da fabrikatörsün 😃

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
God bless you Kamyoncu. Ya da şehir içinde araba kullandığı için bu saatte ayaktaymış.
Her şartta motora binerim. Geçen gün konum olarak Kağıthane yokuşundan /çağlayan tarafından yola çıktım. Beraber çıktığımız insanlar biz vardık sen neredesin dediğinde ben bursaya giriyordum. Pendik ido feribot kullandım. Onlar arabayla Fenerbahçeye yeni varmıştı. 16:30du yola çıkışım.

Maddi olan her şeyi kazanırsın. Zamanı asla.

Bende yazlık mont arıyorum. Çok çeşit var.
Korumalar dahil 10 bin gözden çıkardım.
Önerileriniz var ise beklerim.

Motosikleti
cbf 150
10 bin liraya levisden kot mont alırsın gardaş, ben kamyoncuyum sabah erken kalkar yoluma koyulurum

Motosikleti
Ns200 15"
Yazın bence fileli monttan başkası hikaye, 40 derece altında deri mont ile durmak istemem. En azından file mont yok gibi rüzgar alıyor ve ferah tutuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar