- Motosikleti
- Rs200
- Konu Yazar
Benim bütçem 40bin tl mont için koruması yüksek fileli tekstil olarak ne önerirsiniz peki
Ben olsam çok para verip paramı piç etmem. Bütün fileli montlar aşağı yukarı aynı ayarda. Sen ilave olarak korumaları satın al çok ucuza halledersin. Korumalara da çok büyük anlam yükleme o şeyler insanların hayal ettiği gibi çok bir koruma sağlamıyor Tek önemli Tavsiyem açık renk bir mont al, koyu renkli alıp da sıkışık trafikte güneşin altında kavrulmaBenim bütçem 40bin tl mont için koruması yüksek fileli tekstil olarak ne önerirsiniz peki
Genelde montla gelen omuz ve dirsek koruları ya 1. seviye ya da tırt oluyor sırt koruması zaten koymuyorlar ama insanlar harici satın alarak daha düzgün korumalar ile takviye yapabiliyorlar ki ben öyle yapmıştım.Korumalar niye Ayrıca satılıyor? Korumasız olanlar da mı var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Her koruma her monta uyuyor mu?
Revit'in kendi markası bir sırt koruması var onlar oluyor.Revit'lerin sırt koruması farklı diye biliyorum, Vecton'dan alınan Impactec'ler sanırım uyum sağlamıyor.
Normal 2.seviye ürünlerden ne farkı varKoruma alacaklara montun özel üretim ürünü yoksa şiddetle D3O ürünleri öneririm.
Özel bir malzeme. Esnek ve yumuşak. Darbe durumunda sertleşiyor. İncelemenizi öneririm,Normal 2.seviye ürünlerden ne farkı var