Dergi Fiyatı.

Bu gün 1 senedir düzenli olarak takip ettiğim Motoron dergisini almaya D&R a gittim.Dergiyi elimle koymuş gibi buldum.
Yeni yılın ilk günlerinde olduğumuz için acaba biz okuyuculara jest yapıp poster falan vermişler mi diye arkasını falan yokladım.Ne yazık ki hiç bişey vermemişler.:pale:
''Neyse yapacak bişey yok'' diyip kasaya yöneldim.Tam kasaya doğru yürürken gözüm derginin fiyatına ilişti tam 8.75Tl.::sas::
Gözlerinizi ovuşturmayın doğru okudunuz hiç hediyesi olmayan kuru bir dergi 8.75Tl ye yükseltilmiş.

Dediğim gibi bu dergiyi 1 senedir takip ediyorum ve içinde ki içerik olarak hep motosiklet kültürünü yaymadan bahsediliyor.

Ee sen bir dergiyi 8.75 yaparsan nasıl yayılacak bu kültür?Motosiklet kültürünü yaymak bu kadar pahalı mı olmalı? :silent:

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
sende haklısın tüketici olarak 8,75 az bir para degil ama baskı maliyetleride çok yüksek işi mürekkebi kağıda geçirmekle bitmiyor,çalışan bir sürü insan ve emek var,birde derginin satışı azsa maliyetini kurtarmıyor olabilir

sende haklısın tüketici olarak 8,75 az bir para degil ama baskı maliyetleride çok yüksek işi mürekkebi kağıda geçirmekle bitmiyor,çalışan bir sürü insan ve emek var,birde derginin satışı azsa maliyetini kurtarmıyor olabilir

Bu fiyattan satmaya devam ederlerse daha önce alıp hoşuma gitmeyen Motorbike dergisini takip etmeye başlayacağım.En azından onun fiyatı daha insaflı.

Şimdi baktım 6TL imiş. :)

Motosikleti
BWS 100
evt beyler biraz fazla ama ben bu tür fiyat konularında çıkmaza girdiğimde aklıma şu geliyor.
burada kaç kişi sigara içiyor. mesela ben içiyorum 2 günde bi paket alsam 6,5 tl veriyorum sigaraya. aylık 8.75 dergiye vermişim çokmu??
o derginin fiyatı arttı diye kültürün pozitif ivmesi eksiye düşecek değil. zaten bilen alıyor o dergileri. hiç ilgisi alakası yokken alanı nadir gördüm ben. zaten 3-4 motoiklet dergisi var onlarda raflarda kıyıda köşede yada araba dergilerinin arkalarında.

Pozitif etkisi düşmeyecek ama okuyan sayısı düşücek.Zaten 7 lira oldukça fazlaydı bir dergiye 8.75 veremem kimse kusura bakmasın.

Bir dergi keyfimiz vardı fiyatlar onuda götürdü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar